كتاب «انتخابات 1400؛ تَكرار یا تغییر»، نوشته حجت الاسلام سیدمحمدحسین راجی با محوریت پاسخ به شبهات انتخاباتی و ضرورت حضور در انتخابات، توسط نشر معارف منتشر و راهی بازار نشر شد.
به نقل از روابط عمومی اندیشكده سعداء، كتاب «انتخابات 1400؛ تَكرار یا تغییر»، نوشته حجت الاسلام سیدمحمدحسین راجی و تیم پژوهشی سعداء بهتازگی توسط نشر معارف منتشر و راهی بازار نشر شده است.
حجت الاسلام راجی، نویسنده اینكتاب و مدیر اندیشكده سعداء درباره نگارش ایناثر گفت: مردم درباره انتخابات پیشرو سه سوال اساسی دارند؛ 1- «چرا باید رأی دهیم، مگر نظام در این 40 سال برای ما كاری انجام داده كه حال رأی دهیم؟»، 2- «اگر نظام كار كرده، پس ریشه این همه مشكلات برای چیست؟» و 3- «آیا راه حلی وجود دارد كه مشكلات اقتصادی كشور را حل كند؟» در اینكتاب سعی شده به اینسوالات پاسخ داده شود.
وی افزود: این كتاب كه در سه هزار نسخه چاپ شده، در سه فصل «لزوم مشاركت حداكثری در انتخابات»، «پاسخ به چندشبهه ذهنی جهت عدم شركت در انتخابات، ریشه مشكلات كنونی كشور چیست؟» و «علاج مشكلات اقتصادی كشور» تدوین شده است. در فصل اول اینكتاب، به سوالات ریشهای همچون «چراباید رای بدهیم»، «چرا شورای نگهبان در كشور وجود دارد؟ چرا اجازه داده نمیشود مردم مانند سایر كشورها هر كه را میخواهند انتخاب كنند؟»، «شركت در انتخابات در كشوری كه آزادی نیست چه معنا دارد؟»، «مگر نظام در این چهل ساله برای ما چه كرده است كه دوباره رأی دهیم؟!»، «آیا راه حلی برای پایان دادن به مشكلات اقتصادی وجود دارد؟» پاسخ داده شده است.
مسئول گروه انقلاب اسلامی آستان قدس رضوی در ادامه گفت: بررسی ریشه تاریخی مسئله كاهش ارزش پول در ایران، تكیه به ذخایر ارزی نفتی برای حفظ ارزش پول ملی در دوران پهلوی و ضعف تولید و قرار گرفتن توزیع به عنوان قطب توسعه ایران از مباحثی است كه در فصل دوم كتاب به آن ها پرداخته شده است. فصل سوم كتاب «انتخابات 1400؛ تَكرار یا تغییر» از دو بخش نگاه به بیرون و نگاه به درون تشكیل شده كه در بخش اول عناوینی همچون «عاقبت لغو تحریمها بدون تقویت تولید داخل»، «انتظارات خارجیها از كشورهای در حال توسعه برای سرمایهگذاری و انتقال تكنولوژی»، «هزینههای غیر قابل اجتناب حذف مقررات ورود و خروج سرمایه از كشور»، «خصوصیسازی سریع و بیضابطه؛ بلای جان كشورها» و «كاهش دخالت دولت در بازار؛ توصیه ویرانكننده امریكاییها به شیلی» مورد بحث قرار گرفته است.
نویسنده كتاب «صعود چهل ساله» در پایان گفت: «تجربه بریتانیا»، «تجربه آمریكا»، «كره جنوبی»، «ظرفیتهای كشور برای حل مشكلات» و «نمونهای از دستآوردهای موفق كشور در حوزۀ تولید»، مطالبی است كه در بخش دوم از فصل سوم كتاب «انتخابات 1400» به آنها پرداخته شده است.
منبع: مهر