رهبر معظم انقلاب: هركس رئیس جمهور آمریكا بشود، تاثیری بر سیاست ما ندارد/ تروریست‌ها به مرزهای ایران نزدیك شوند برخورد خواهد شد

رهبر معظم انقلاب در سخنرانی بمناسبت 17 بیع‌الاول درباره اهانت اخیر به حضرت محمد(ص) فرمودند: این فقط انحراف و فساد یك هنرمند نیست، بلكه پشت سر این حادثه دست‌هایی وجود دارد و در دفاع از این كار، یك رئیس جمهور و یك دولت می‌ایستد.

1399/08/13
|
11:42

مهمترین بخش‌های بیانات رهبر انقلاب به شرح زیر است:

امروز 3 مناسبت در كنار هم قرار دارد؛ یكی میلاد پیامبرگرامی و فرزند گرامی ایشان حضرت امام صادق (ع)، یك مناسبت هفته وحدت است و یك مناسبت نیز 13 آبان روز استكبارستیزی است.

در مورد پیامبر اعظم در قرآن آیات متعددی وجود دارد كه برخی از این آیات تناسب با حقوق بشر دارد.

بشر امروز بیش از همیشه دچار رنج است. نابرابری هست، جنگ هست، جنگ افروزی هست، ماده گرایی افراطی هست كه كمتر در دوره‌های گذشته تاریخ به این شدت وجود داشته. البته در دوره‌های گذشته نیز نابرابری و جنگ افروزی و امثال اینها وجود داشته ولی امروز از فناوری و ابزار علم برای اعمال این قدرت طاغوتی استفاده می‌شود.

فرعون در زمان خود در محدوده مصر هر كاری كه می‌خواست می‌كرد اما امروز آمریكا كه همان فرعون آن‌روزهای مصر است، به كشور آمریكا اتكا نمی‌كند و به كشورهای دیگر وارد می‌شود و تسلط پیدا می‌كند و پایگاه می‌سازد و با استفاده از پیشرفت علمی جنگ افروزی می‌كند.

پیامبر مكرم اسلام از این رنج بشری آزرده است و مشتاق هدایت بشر است و مثل یك پدر مهربان به دنبال این است كه بشر خوشبخت شود و به سرانجامی كه به نفع اوست برسد.

امروز دشمن اسلام همین استكبار و صهیونیزم است كه با تمام وجود علیه مسلمانان اقداماتی را انجام می‌دهند و آخرین نمایش آنها هم اتفاقی بود كه افتاد و نمایش زشتی بود.

یك كاریكاتوریستی غلطی كرده است و كاریكاتوری را نشان داده و دشنامی داده است اما پشت سر این حادثه دست‌هایی وجود دارد و این فقط انحراف و فساد یك هنرمند نیست، بلكه پشت سر این حادثه دست‌هایی وجود دارد كه دلیلش این است كه در دفاع از این كار معمولی، یك رئیس جمهور و یك دولت می ایستد و از او حمایت می‌كند و مثلا این كار سیاست دولتی است كه از این كار غلط حمایت می‌كند.این حادثه زشتی است كه از سوی یك دولت اتفاق می‌افتد.

البته امروز امت اسلامی پر از خشم است كه این زنده بودن جامعه اسلامی را نشان می‌هد.البته عبرتی در این ماجرا برای افرادی كه با مسائل سیاسی دنیار كار می كنند وجود دارد.

دولت فرانسه كه دم از حقوق بشر میزند، خودش وحشی ترین تروریست‌های دنیا را در خود جای داده است. تروریست‌هایی كه رئیس جمهور، رئیس قوه قضائیه و هفده هزار از مردم ما را به شهادت رساندند.

فرانسه یكی از كشورهایی بود كه به گرگ خونخواری مانند صدام بزرگترین كمك‌ها را در زمان جنگ تحمیلی كردند آنها هواپیماهای جنگنده در اختیار صدام قرار دادند و این موضوع را هم اعلام كردند.

متاسفانه ملت‌های مسلمان مسئله وحدت را درك نكرده‌اند اما دشمنان این موضوع را فهمیده‌اند و برنامه‌های عملیاتی برای مقابله با این اتحاد ایجاد كردند كه از جمله آن ایجاد مراكز تولید اندیشه‌های ضد تقریبی است و به عده‌ای مزدور پول دادند تا افكار ضد تقریبی را نشر دهند كه ایجاد گروه تكفیری به مانند داعش از این نمونه است كه خود آمریكایی‌ها نیز به این موضوع اعتراف كردند كه آنها داعش را ایجاد كردند و به مزدوران منطقه‌ای خود دستور دادند، به آنها پول بدهند و سلاح برای آنها تهیه كردند.

آنها افراد را وادار می‌كنند مردم را عصبانی كنند و به جان هم بیفتند كه نمونه اش فردی است كه بالای منبر رفت و علیه یك فرقه اسلامی دیگر اظهاراتی داشت و چند روز بعد به سفارت انگلستان رفت و پناهنده شد، البته پشتیبانی مالی كردن از این افراد گناه بیشتری دارد، سعودی ها از اینها پشتیبانی كردند و پول دادند.

آنها هرجا وارد می‌شوند ناامنی و تخریب به وجود آورند و دولت‌ها را مشغول كردند كه كارهای خود را انجام ندهند و نا امنی ایجاد كردند. اتحاد امت اسلامی دوای دردها است. دهن كجی برخی دولت‌های ذلیل كه با غاصب ارتباط برقرار كردند با وحدت امت اسلامی حل خواهد شد.

13 آبان مظهر استكبار ستیزی ملت ایران بود و اینطور نبود كه با چند نفر مستقر در سفارت خانه آمریكا مشكل داشته باشند. رژیم آمریكا رژیم استكباری است و این رژیم جامع بسیاری از بدی‌ها و شیطنت‌ها است. هم مداخله گر است هم انحصار طلب است. بنابراین ستیزه‌گری با این پدیده عین عقلانیت است. در حالی كه برخی‌ها می‌گویند خلاف عقلانیت است، نه خیر! تسلیم شدن خلاف عقلانیت است. البته شروع كننده ما نبودیم. بعد از انقلاب كه خوب، ما حمله به سفارت آمریكا نكردیم و سفارت آنها به كار خود ادامه می‌داد ولی آنها بودند كه حركت علیه انقلاب را شروع كردند. هم در خود آمریكا و در كنگره علیه جمهوری اسلامی كه تازه متولد شده بود بیانیه نوشتند و در ایران نیز گروه‌های كودتاگر ایجاد و تجهیز كردند و در سفارت تمهیدات جاسوسی گسترده‌ای را علیه انقلاب داشتند. حركت دانشجویان به این واسطه كاملا منطبق با عقلانیت بود.

برخی‌ها تصورشان از دولت آمریكا تصور غلطی است و خیال می‌كنند كه اگر دولتی خود را تسلیم این رژیم كرد بهره خواهد برد. نه خیر؛ آنها كه خود را تسلیم آمریكا كردند ضربه خوردند. نمونه آن كمپ دیوید است. نمونه دیگر رژیم پهلوی بود كه كشور را با تسلیم در برابر سیاست‌های آمریكا عقب افتاده كردند.

در ارتباط با آمریكا سیاست ما حساب‌شده و مشخص است و این سیاست با رفت و آمد اشخاص تغییر نمی‌كند. برخی‌ها در ارتباط با اینكه كه بیاید و كه نیاید سخن می‌گویند ولی در سیاست ما تغییری و تاثیری ندارد. منتها وضع آنها تماشایی است.
یك مطلب كاملاً روشن است و آن انحطاط سیاسی، مدنی و اخلاقی رژیم آمریكا است. البته این یك تحلیل شخصی نیست، این حرف سخنگویان خودشان است كه در داخل آمریكا هستند. در این چند سال چند كتاب با تیراژها بالا نوشته شده كه این كتاب‌ها برخی پرده‌ها را بالا می‌زند. چنین امپراطوری مشخص است كه دیری نمی‌پاید. البته برخی‌های‌شان وقتی روی كار می‌آیند سرعت این انحطاط را بالا می‌برد.

در 3 زمینه اقتصاد ، امنیت و فرهنگ مسئولان باید تلاش بیشتر داشته باشند، در زمینه اقتصاد، اصولی این است كه علاج در داخل است و ارتباط با خارج هم باید وجود داشته باشد، اما علاج در داخل است كه یك قلم آن افزایش تولید است. خیلی از مشكلات ما مربوط به تحریم‌ها نیست.

گرانی اخیر باید علاج شود و قابل علاج است و توجیه ندارد، مشكل گرانی گوشت قرمز، پوشك بچه و گوشت مرغ باید با همكاری و مدیریت هماهنگ مسئولان حل شود.

درباره امنیت كشور، كشور باید به ابزارهای دفاعی مجهز شود، اینها امنیت خارجی كشور را تامین می‌كند البته نباید فكر كرد همه مشكلات با ساخت موشك حل می‌شود. دستگاه‌های امنیتی باید مراقب نفوذ هم باشند. در باب فرهنگی هم مسئولان فرهنگی باید فعالیت هوشمند داشته باشند و به دنبال نیازها بروند.

جنگ میان آذربایجان و ارمنستان حادثه تلخ است و امنیت منطقه را تهدید می‌كند. تصرف سرزمین‌های آذربایجان كه از سوی ارمنستان صورت گرفته باید بازگردد و ارامنه هم كه در آن سزمین‌ها هستند باید امنیتشان تضمین شود. البته تروریست‌ها در نزدیكی مرزهای ما مستقر نشوند. اگر احساس خطر شود با آنها برخورد قاطع خواهد شد.
جنگی كه بین دو همسایه ما برقرار است حادثه تلخی است. بایستی هر چه زودتر تمام بشود. سرزمین‌های آذربایجان همه باید آزاد شود. امنیت ارامنه باید محفوظ باشد. به مرزهای بین المللی نباید تجاوز شود و تروریستها هم به مرزهای ما نزدیك نشوند. اگر اینها نزدیك شوند برخورد خواهد شد.
منبع: تسنیم

دسترسی سریع