برنامه «آشپزخانه» رادیو فرهنگ داستان غذاهایی كه به عنوان تغذیه مرسوم ما هستند را روایت می كند و امروز داستان «شیرینی و شكلات » بیان می شود.
خوراكی ها یك ابزار ارتباطی قوی برای ایجاد پیوند میان اعضای گروه های فرهنگی و قومیتی هستند. به همین منظور در رادیو فرهنگ با برنامه «آشپزخانه» به تاریخچه غذاها و دسر ها پرداخته می شود.
در برنامه «آشپزخانه» امروز سه شنبه 14 مرداد ماه نیز شنوندگان رادیو فرهنگ می توانند داستان «شیرینی و شكلات»به عنوان دسرهایی محبوب و تفاوت ها و شباهت های كاربردی آنها در فرهنگ جوامع را بشنوند.
برنامه «آشپزخانه» ساعت 11:30 روی موج اف ام ردیف 106مگاهرتز از رادیو فرهنگ پخش می شود.