بخش عمده ای از آموزش ها در دنیا با بازی به بچه ها منتقل می شود

شایان فروزنده دل در برنامه رادیو كتاب گفت: در جشنواره ملی اسباب بازی یك بازار داریم كه خانواده ها با حضور در این مجموعه می توانند با قیمت مناسب اسباب بازی های ایرانی را كه بخش عمده ای از آنها دربرگیرنده مباحث آموزشی است را خریداری كنند.

1398/10/04
|
13:13

شایان فروزنده دل، مشاور دبیر پنجمین جشنواره ملی اسباب بازی، در خصوص جزییات این جشنواره گفت: بازی نقش مهمی را در سرنوشت بچه ها دارد و مقدار زیادی از زمان آنها به بازی می گذرد، در دنیا بخش عمده ای از آموزش ها با استفاده از بازی به بچه ها منتقل می شود.
وی افزود: بازی در جنبه های مختلف فرهنگی ، تربیتی، آموزشی به ویژه علوم و ریاضی ورود كرده است، بخاطر اهمیت این موضوع از سال گذشته جشنواره ملی اسباب بازی به صورت تخصصی برگزار می شود و تولیدكنندگان داخلی با محصولاتشان در این جشنواره شركت می كنند .
فروزنده دل با بیان اینكه این جشنواره از تاریخ 7 تا 13 دی برگزار می شود، توضیح داد: سال گذشته به دلیل اینكه نمایشگاه بازخورد خوبی داشت، امسال نیز تعداد تولیدكننده هایی كه مشاركت كرده اند افزایش پیدا كرد و تقریبا دو برابر شده است و فضای نمایشگاه از یك به دو طبقه گسترش پیدا كرده است.
وی ادامه داد: اتفاق خوب امسال نسبت به سال گذشته راه اندازی شهر عروسك است كه مطمئنا با استقبال خانواده مواجه خواهد شد، د این قسمت تولیدكنندگان عروسك با عروسك های زیبا و رنگارنگ حضور دارند و همچنین عروسك های بومی و قدیمی نیز بازآفرینی شده در این نمایشگاه وجود دارد كه جذابیت های زیادی را به این قسمت بخشیده است.
مشاور دبیر پنجمین جشنواره ملی اسباب بازی افزود: در جنب شهر عروسك، فروشگاهی داریم كه به فروش عروسك ها می پردازد، یك بازار اسباب بازی داریم كه خانواده ها با حضور در این مجموعه می توانند با قیمت مناسب اسباب بازی های ایرانی را كه بخش عمده ای از آنها دربرگیرنده مباحث آموزشی است را خریداری كنند.
فروزنده دل تصریح كرد: یكی از كارهای جذابی كه از سال گذشته در این جشنواره انجام شده بحث نمایشگاه ترویجی بازی و اسباب بازی با شعار "بازی برای همه" است كه تلاش می كند كاربرد بازی را در بخش های مختلف زندگی، آموزش و موارد دیگر نشان دهد.
وی بیان كرد: گروه های مختلفی كه با استفاده از بازی ارائه خدمت می دهند در آنجا حضور دارند و به خدمات رسانی به مراجعان می پردازند، در سال گذشته بالغ بر 9 هزار دانش آموز از این بخش بازدید كردند و امسال باتوجه به تغییرات خوبی كه داخل نمایشگاه ترویجی ایجاد كردیم تصور می كنم بازخوردها بهتر باشد.
زنده دل با اشاره به اینكه 4 هزار اسباب بازی ثبت شده داریم، یادآور شد: خوشبختانه اقبال مشتریان در خرید اسباب بازی ایرانی خیلی خوب است كه دلیل آن سازگاری و تطابق با فرهنگ ایرانی و تمایل بیشتر خانواده ها به استفاده از اسباب بازی های ایرانی است. اما ما هنوز برای اینكه بتوانیم نیاز كودك را پوشش دهیم، فاصله داریم، لذا در حال حاضر خانواده ها متقاضی هستند كه تولیدات با سرعت بیشتری گسترش پیدا كند.
مشاور دبیر پنجمین جشنواره ملی اسباب بازی گفت: از همینجا از افراد دست اندركار تقاضا داریم به این صنعت كمك بیشتری كنند، چراكه این صنعت با فرهنگ مردم سروكار دارد، در حال حاضر مسئولان اسباب بازی را به دید عروسك و وسیله ای صرفا برای سرگرمی و تجارت می بینند، در صورتی كه باید دید آموزشی در اسباب بازی ها لحاظ شود چراكه واقعا اسباب بازی ها جنبه آموزشی دارند.
زنده دل در پاسخ به این سوال كه چه برنامه هایی برای آینده دارید كه به رفع چالش های این حوزه و صنعت اسباب بازی كمك كند، گفت: یكی از كارهایی كه ما برای رونق جشنواره ملی اسباب بازی انجام دادهایم این است كه اهالی صنعت به اضافه مسئولان و تجار این حوزه دور هم جمع می شوند باهم تبادل فكر می كنند و در كلاس ها كمیته علمی داریم كه نشست ها و كارگروه های علمی در حوزه های مختلف مورد نیاز این صنعت برگزار می شود تا تولیدكنندگان توانمندتر شوند و همچنین دائما در حال رایزنی با دولتمردان و نمایندگان مجلس هستیم تا بتوانیم تسهیلات بیشتری برای این صنعت بگیرم.

دسترسی سریع