دبیر دومین سمپوزیوم «خشت خام» بیان كرد این رویداد هنری به دلیل متریال خاص، بدون محدودیت عنوان برای آثار برگزار شد.
حسین كهفی دبیر دومین سمپوزیوم «خشت خام» ضمن اشاره به اینكه این سمپوزیوم در شهر یزد برگزار شده است، گفت: دومین سمپوزیوم مجسمهسازی خشت خام با حمایت شهرداری یزد و با همراهی انجمن هنرهای تجسمی یزد برگزار شد. سال گذشته طرح برگزاری این سمپوزیوم نوشته و به شهرداری یزد ارائه شد كه بعد از بررسیهای صورت گرفته این طرح پذیرفته و من به عنوان طراح و دبیر این سمپوزیوم انتخاب شدم.
وی بیان كرد: این رویداد با توجه به استفاده از متریال خشت خام، در واقع اولین رویداد هنری با چنین محتوایی در جهان به شمار میرود و ما بعد از تجربه برگزاری آن در سال گذشته تصمیم گرفتیم تا دومین دوره این سمپوزیوم را با رویكرد بهتری اجرا كنیم.
این هنرمند با اشاره به اینكه یزد به عنوان اولین شهر خشتی جهان شناخته شده است، تاكید كرد: ما در این سمپوزیوم برای حضور هنرمندان رویكرد عنوانی را دنبال نمیكنیم، چرا كه خشت خود یك عنوان است و دارای قابلیتهای بسیاری است كه اگر قرار باشد به آن سمت و سو داد، چنین سمپوزیومی را محدود میكنیم.
وی ادامه داد: هنرمندان حاضر در این سمپوزیوم، براساس متریال خشت ایده خود را پیاده كرده و ماكت مورد نظر خود را ساخته و به دبیرخانه ارسال كردند. از بین ماكتهای ارسال شده 7 اثر برای بخش اصلی و 5 اثر در بخش جنبی انتخاب شد و در كنار آن از 3 هنرمند مطرح مجسمه ساز كشور نیز برای حضور در این سمپوزیوم دعوت كردیم.
این هنرمند بیان كرد: بخش جنبی این سمپوزیوم بیشتر رویكرد آموزشی دارد و دانشجویان معماری و مجسمه در آن حضور دارند.
كهفی در پایان گفت: این سمپوزیوم 21 بهمن ماه آغاز شد و دوم اسفند ماه به پایان رسید و بیشتر آثار نگاه مجسمه سازی داشتند، البته برخی از آثار نیز با نگاهی به معماری ارائه شده بود.