گزارش روز : جشنواره اینترنتی مد و لباس سی‌پال مدولباس اقوام ایرانی را به‌خوبی به افراد بشناسانیم

چیا جبری مدیر جشنواره مدولباس سی‌پال گفت: امیدواریم با برگزاری جشنواره سی‌پال مدولباس اقوام ایرانی در جامعه بیش‌تر شناخته شود و بتوانیم گام بلندی را در جهت پیشرفت این عرصه برداریم.

1397/08/14
|
16:38

نشست خبری اولین جشنواره اینترنتی مد و لباس سی‌پال امروز صبح 14آبان با حضور چیا جبری مدیر جشنواره، خاتون شهبازی دبیر جشنواره و علاقه‌مندان حوزه مدولباس در خانه هنرمندان برگزار شد.

پذیرفته شدن 270اثر

شهبازی در ابتدای این نشست درباره متفاوت بودن برگزاری این جشنواره و طرح و برنامه‌ریزی، گفت: 3هزار و 835 اثر به جشنواره رسیده كه از شهرهای گیلان، اراك، كرمانشاه، مشهد، شیراز و اصفهان بوده است كه آثار الهام‌بخش هنر ایرانی و اقوام اصیل است كه در قالب تولید ملی برای هنرمندان تعریف شده بود.

او ادامه داد: چشم‌انداز كارآفرینی، تولید و توسعه در حوزه مد و لباس را در این جشنواره داریم، داوری جشنواره 11آبان انجام شد و به پایان رسید. سعی كردیم در چیدمان داوری از نقطه‌نظرات و دیدگاه‌های متفاوت بهره ببریم. در بخش داوری مد و لباس 270اثر پذیرفته شده است، امیدواریم در اختتامیه جشنواره كه در اواسط آذرماه برگزار می‌شود اتفاقات خوبی رقم بخورد.

دبیر جشنواره مدولباس سی‌پال در ادامه افزود: قصد داریم فرصت‌هایی را در ارتقای كار فعالان مدولباس فراهم آوریم تا استراتژی تولید ملی ‌و استفاده از تولیدات داخل را در جشنواره پیاده‌سازی كنیم.

شهبازی گفت: ما داشته‌های فرهنگی بالایی داریم در نتیجه برای رسیدن به جایگاهی كه بخواهیم مدولباس را به علاقه‌مندان معرفی كنیم باید سعی كنیم آموزش علمی ببینیم و ما در جشنواره سی‌پال سعی كردیم با هم‌افزایی صحیح و برگزاری كارگاه‌های علمی در ارتقای مد و لباس و تولیدات ملی كمك كنیم.

لباس اقوام ایرانی را به‌خوبی بشناسیم

چیا جبری مدیر جشنواره سی‌پال درباره كیفیت آثار و توجه به آثار اقوام در جشنواره، گفت: با همه فراز و فرودهایی كه عرصه مد و لباس دارد، احساس می‌كنم این عرصه نوپا است و باید در این زمینه فعالیت‌هایی زیادی داشته باشیم تا كسانی كه كمال‌گرایانه نگاه می‌كنند باعث زده‌شدن افراد جوان در ین حوزه نشود. باید تلاش كنیم تا عرصه مدولباس را میان مردم جا بیاندازیم.

مدیر جشنواره سی‌پال افزود: بستر فرهنگی مد و لباس را با توجه به شرایط محدود اقتصادی و حمایت از كالای ایرانی به صورت اینترنتی برگزار كردیم كه ارسال آثار برای هنرمندان آسان‌تر شود. این جشنواره با رویكردی جدید و آشنا با نگاه به‌روز و الگوهای ایرانی استارت خورده است.

او به جدایی صنعت مدولباس با فضای آكادمیك اشاره كرد و گفت: متاسفانه دانشجویان ما آشنایی كامل با صنعت مدولباس ندارد و زمانی‌كه از دانشگاه فارغ‌التحصیل می‌شوند احساس مبهم به آنان دست می‌دهد. باید كاری كنیم كه فضای آكادمیك را هم راستا با صنعت مدولباس قرار دهیم تا در آینده شاهد اتفاقات خوبی در این عرصه باشیم.

جبری اظهار كرد: امیدواریم با برگزاری جشنواره سی‌پال مدولباس اقوام ایرانی در جامعه بیش‌تر شناخته شود و بتوانیم گام بلندی را در جهت پیشرفت این عرصه برداریم.

طراحی موضوعی مهم در حوزه مدولباس است باید به صورت علمی به آن بپردازیم

میترا تمجیدی داور جشنواره در ادامه نشست خبری، درباره كیفیت آثار رسیده گفت: به اعتقاد من طراحی لباس یك علم است و كسانی كه می‌خواهند در این حوزه به صورت حرفه‌ای فعالیت كنند باید دانش مدولباس را به‌صورت آكادمیك آموزش ببینند. باید همه علاقه‌مندان به این علم احترام بگذارند تا به اسم طراحان لباس لطمه وارد نشود. آثاری هم كه در جشنواره می‌بینیم سطح جشنواره سی‌پال بسیار بالاتر از محصولات رسیده به جشنواره است اما امیدواریم جشنواره سی‌پال بتواند راه خوبی را در حوزه مد ولباس باز كند.

دسترسی سریع