در ادامه نیز. محمد جعفر محمدزاده در افتتاحیه جشنواره “صدای سخن” با اشاره به نقش بیبدیل زبان فارسی در هویت ملی، از رسانهها خواست تا با تولید محتوای فاخر، در حفظ و ترویج این زبان ارزشمند پیشگام باشند.
وی تاكید كرد كه تمام برنامههای رسانه ملی باید به غنای زبان فارسی توجه ویژه داشته باشند.
محمدزاده با بیان اینكه زبان فارسی تنها ابزار ارتباط نیست، بلكه هویت و هستی ایرانیان در آن تجلی مییابد، بیان داشت:زبان فارسی متعلق به همه اقوام ایرانی است و نباید آن را به یك قوم خاص نسبت داد.
وی ادامه داد: متاسفانه برخی با اهداف انحرافی سعی در محدود كردن این زبان به قوم فارس دارند كه این تصوری نادرست است.
محمدزاده افزود : در طول تاریخ، تمامی اقوام ایرانی در تولید محتوای غنی زبان فارسی نقش داشتهاند و این زبان، میراث مشترك همه ایرانیان است.
وی با اشاره به اینكه محتوای غنی و فاخر تولید شده به زبان فارسی در طول 1200 سال گذشته، گواهی بر پویایی و زنده بودن آن است گفت : شخصیتهای ادبی ایران مانند عطار نیشابوری، چهرههای جهانی هستند و آثار آنها در شناخت عرفان اسلامی نقش بیبدیلی دارد.
محخدزاده با تاكید بر اینكه زبان فارسی، مهمترین مؤلفه هویت ملی ایرانیان است گفت زبان فارسی هویت ملی و میراث مشترك همه اقوام ایرانی است و نباید به یك قوم خاص نسبت داده شود.
وی افزود : تولید محتوا: رسانهها باید با تولید محتوای فاخر به زبان فارسی، در حفظ و ترویج این زبان ارزشمند سهیم باشند.
محمدزاده گفت : عطار نیشابوری: عطار نیشابوری، شخصیتی جهانی است و آثار او در شناخت عرفان اسلامی نقشی بیبدیل دارد.
او با اشاره به نقش مهم رسانه ملی در پاسداشت زبان و ادبیات فارسی گفت : تمام برنامههای رسانه ملی باید به غنای زبان فارسی توجه ویژه داشته باشند و تنها با جایگزینی واژگان مصوب فكر نكنیم كه در این مسیر گام نهاده ایم .
دكتر محمدزاده در پایان ضمن قدردانی از رادیو فرهنگ برای انتخاب نام عطار، شناخت شاهنامه فردوسی را برای شناخت ایران ضروری دانست و بر نقش رسانهها در پاسداشت این میراث گرانبها تاكید كرد. او افزود كه رسانه ها باید مانند خون جاری در رگ های جامعه به زبان فارسی توجه داشته باشند.