گفتگو با سارا طالبی مدیر مركز راهبری بانوان مركز سازمان تبلیغات اسلامی
طالبی در ابتدای برنامه در مورد شهیده ندا هبه صحبت كرد و گفت :
هِبه أبو ندا، شاعر، رماننویس و متخصص تغذیه، او از حامیان آزادی فلسطین بود. رمان او با نام «الاكسجین لیس للموتی»؛ «اكسیژن برای مردگان نیست» در سال 2017 م، در «جایزه شارجه خلاقیت عرب» مقام دوم را كسب كرد. هبه پس از عملیات طوفان الأقصی به دنبال بمبارانهای كور و جنایتكارانۀ رژیم صهیونیستی در جنگ با فلسطینیان و رزمندگان حماس و در منطقۀ خان یونس واقع در جنوب غزه به آرزوی خود یعنی شهادت رسید.
او همچنین در ادامه به برگزاری محفل شعر ندای هبه صحبت كرد و گفت :
محفل شعر ندای هبه با محوریت مادران مقاومت عصر یكشنبه 14 مرداد در سالن اجتماعات خبرگزاری مهر برگزار شد. اینمراسم با حضور بانوان شاعر مقاومت همراه بود كه به خواندن اشعاری با موضوع مقاومت، شهادت و فلسطین و غزه و شهادت اسماعیل هنیه پرداختند.
در ابتدای جلسه و پس از پخش قرآن و سرود ملی، كلیپهایی از شعرخوانی یككودك فلسطینی درباره شهدای خانوادهاش كه بسیاری از آنها كودك بودند پخش شد.
سپس سمانه خلف زاده مجری برنامه از فاطمه نانیزاد دعوت كرد اشعار خود را بخواند. شعری كه نانیزاد خواند به اینترتیب بود:
آنها كه پیام صلح و موشك دارند
یك روز به نام روز كودك دارند
دیدند كه دختران غزه هر روز
تشییع جنازه عروسك دارند
و در رباعی دیگری، به مهمان شهید، اسماعیل هنیه اشاره كرد:
داغ تو میان سینهها مهمان است
مهمان ما را عزیزتر از جان است
ای ذبح عظیم قدس ای اسماعیل،
خون خواهی تو وظیفه ایران است!
وی گفت: برای بانوانی كه امروز در نهضت تبیین اسلام ناب پیشروی حركت تبلیغی هستند، هم زمان شد با داغی كه از مساله غزه دیدیم؛ به نحوی كه همه شاهدش هستیم. و تلاش كردیم روحمان را وسعت بدیم و اون حس مادری كه برای بچههایمان داریم را سعی كنیم توسعه بدهیم. ما دائم این دغدغه را داشتیم كه چه كنیم، كه در برابر این حماسه عظیم به نحوی مسئولیت خودمان را به نحو احسن انجام بدهیم. خب، همه ما به نحوی برای اسماعیلها و ابراهیمهای این روزها دلتنگیم، این منجر شد تا كنار هم جمع بشویم و آن ندای و ما رایت الا جمیلا را امروز با همدیگر مجدد مرور بكنیم.
اینشاعر در ادامه افزود: قرآن میفرماید وَأَن لَوِ استَقاموا عَلَی الطَّریقَةِ لَأَسقَیناهُم ماءً غَدَقًا (اگر آنها استقامت ورزند، با آب فراوان سیرابشان میكنیم) ما باید تمرین كنیم، شاید نوشیدن این آب گوارا طهارت دیگری میخواهد. در این زمانه كه خدای متعال ما را مكرر آزمایش میكند، و آزمونهای سختی هم دارد از ما میگیرد؛ ما در عین حال كه از جهات مختلف حس سنگینی غم را داریم، لمس میكنیم، زمانهای كه این سختیها را داریم میبینیم، روایت میفرماید وقتی سختیها به اوج میرسد، فرج فرا میرسد. شاید فلسفه این همه فشاری كه داریم تحمل میكنیم، این است كه آخرالزمان، زمانهای هست كه اوج حق و اوج باطل در برابر هم قرار میگیرند. میبینیم كه این اتفاقات به ظاهر تلخ، منجر به این شده كه یك بیداری شكل بگیرد و همه به ذات اسرائیل و ذات آمریكا پی بردند. قطعاً وظیفه سنگین ما روایت كردن این حماسه عظیم است. این حركت نه در یك نقطه جغرافیایی به نام غزه، بلكه در همه نقاط جهان شكل گرفته و همه كفر و همه باطل را با هم در برابر ما قرارداده است.
طالبی در بخش دیگری از سخنانش گفت: ما در سازمان تبلیغات موظف هستیم در امر بانوان، آن هویت متعالی و آن هویت انقلابی را گفتمان سازی كنیم. به نظر میاد زن امروز غزه یك نمونه عالی و متدین از همان مفهومی است كه رهبر انقلاب از آن به عنوان الگوی سوم یاد میكنند؛ و قطعاً ما نیازمند این هستیم كه عزیزان هنرمند مثل شما، كمك كنید تا این گفتمان را دقیق بفهمیم. در عین حال مفتخریم كه انقلاب اسلامی به لطف خدا پشتیبان این حركت بزرگ است. همه دیدیم چند روز پیش نتانیاهو در مجلس آمریكا گفت: هر كشوری ما را بزند در حقیقت ایران دارد میزند. یمن بزند یعنی ایران زده، لبنان بزند یعنی ایران زده، عراق بزند یعنی ایران زده. دشمن در حقیقت این نقطه استراتژیك و جایگاه محوری ایران این را فهمیده است. امیدواریم كه ما به عنوان وامداران حركت تدینی كه حضرت امام فرمود: قرآن امروز انسان ساز است و زنان هم انسان ساز. انشاالله بتوانیم عظمت حماسه را نشان بدهیم، اینكه دختران توی دانشگاههای آمریكا الان متوجه عظمت ماجرا شدند، با وجود هزینههای سنگینی كه میدهند مقاومت دارند میكنند و امروز پیگیری حق میكنند در این قضیه و كوتاه نمیایند. چرا كه یك حركت بیداری جهانی ایجاد شده كه امیدواریم بتوانیم به كمك شما این بیداری جهانی را به سرمنزل مقصود برسانیم.