جذابیت‌های گردشگری كشاورزی

گفتگو با دكتر آزیتا اسدی مدیر پروژه گردشگری استان قزوین در برنامه هفت اقلیم

1402/06/05
|
10:04

مدیر پروژه پیشران گردشگری كشاورزی و جنگل‌كاری در حوزه شور سازمان جهاد كشاورزی استان قزوین گفت: برای استفاده از جذابیت‌های گردشگری كشاورزی استان در ابعاد مختلف تولیدی، آموزشی و علمی برنامه ریزی می شود.گردشگری كشاورزی استان قزوین در حوزه زراعت، باغبانی، گیاهان دارویی و انتقال علوم سنتی ظرفیت‌های متعددی دارد كه برای آن‌ها برنامه ریزی شده است.

وی افزود: در بیشتر كشورهای توسعه یافته حضور گردشگر در هنگام كاشت یا برداشت محصول به امری متداول و اقتصادی تبدیل شده و در حوزه زراعت از زمان كاشت تا برداشت محصول كه به همت كشاورزان انجام می‌شود، می‌توان شرایطی را فراهم كرد تا گردشگر از نزدیك با فرآیند تولید در محیط روستا آشنا شود.

اسدی تصریح كرد: شهرستان تاكستان كه در تولید محصول انگور پیشگام است، یكی از نقاط پر ظرفیت استان قزوین در حوزه گردشگری محسوب می‌شود كه می‌تواند جاذبه‌های متعددی برای گردشگران ایجاد كند. اسدی به ظرفیت گیاهان دارویی در استان قزوین اشاره كرد و گفت: بررسی‌های علمی و تحقیقی نشان داده كه گل گاوزبان تولیدی در منطقه الموت نسبت نقاط دیگر كشور از ماده موثره بیشتری برخوردار است كه این ظرفیت از نظر علمی و آموزشی بسیار قابل توجه است.

مدیر پروژه پیشران گردشگری كشاورزی و جنگل‌كاری در حوزه شور سازمان جهاد كشاورزی استان قزوین افزود: وجود برخی از محصولات باغی مثل بادام، پسته، گوجه سبز و زالزالك كه ظرفیت تولید آن‌ها در استان بالاست باید بیش از پیش در برنامه‌های گردشگری مورد استفاده قرار گیرد.

اسدی گفت: خیلی از مسافران استان‌های دیگر تنها به دلیل دیدن جاذبه‌های گردشگری الموت به قزوین سفر می كنند در حالی كه در این منطقه محصولات فراوانی زیر كشت رفته است.

وی یادآورشد: در انتقال دانش و تجارب كشاورزان و باغداران استان قزوین اطلاعات بسیار مفیدی

دسترسی سریع