دومین دوسالانه قصه گویی با عنوان «نهال امید» درحال برگزاری است.
این جشنواره توسط نهاد كتابخانه های عمومی كشور و بمنظور ارج نهادن به سنت قصه گویی، گسترش خدمات جمعی كتابخانه ها و ایجاد انگیزه مطالعه در كودكان در حال برگزاری است.
به همین مناسبت برنامه «ققنوس» گفتگویی را با «صادق كیانی مقدم» از داوران این جشنواره ترتیب داده است.
«صادق كیانی مقدم» در گفتگو با برنامه «ققنوس» گفت: دومین دوسالانه قصه گویی با عنوان «نهال امید» با شعار «قصه خوب؛ نسل خوب» و با هدف ترویج قصهگویی، شناسایی و تشویق و بهره مندی از توانمندی های شبكه كتابخانه های عمومی، كتابداران و اعضا، در دو بخش قصه گویی صحنهای و قصه گویی دیجیتال برگزار می شود.
وی افزود: این جشنواره دو گروه «كتابداران» و سایر علاقه مندان قصه گویی، در سه سطح استانی، منطقه ای و ملی برگزار میشود، كه هم اكنون مرحله منطقه ای آن درحال برگزاری است.
كیانی مقدم با مطلوب ارزیابی كردن كیفیت آثار جشنواره گفت: كیفیت آثار همه استانها خوب است اما استان یزد نسبت به سایر استانها مورد توجه تر است، چراكه بصورت آكادمیك در این حوزه فعال است و میكوشد قصه گویی را در قالب انجمن ها و با بهره گیری از فناوری روز آموزش و ترویج دهد.
وی همچنین محتوا، اجرا، زبان بدن، لحن و فن بیان، خلاقیت، تناسب پیام قصه با گروه سنی مخاطب و ... را از شاخصه های داوری برشمرد و گفت: كوشیده ایم داوری ها با توجه به این شاخصه ها باشد.
داور جشنواره «نهال امید» همچنین «مسائل روز جامعه»، «سبك زندگی ایرانی اسلامی»، و «نشاط و امیدآفرینی» از موضوعات بخش آزاد جشنواره برشمرد.
وی همچنین تقویت دانش واژگانی، افزایش قدرت تمركز، و تقویت فن بیان را از آثار قصه گویی عنوان كرد و گفت: مهارت قصه گویی بسیار مهم است و امروزه در دنیا مورد توجه است و قصه درمانی در حوزه پزشكی و روانشناسی، و قصه گویی در حوزه زبان شناسی و آموزش و پرورش از جمله كاربردهای آن است.
وی در پایان گفت: امسال عملكرد شركت كنندگان و مسولان بهتر و كیفی تر از گذشته بوده است و فرصت و فضا برای بهره گیری خانواده ها فراهم بوده است.