در وصف دكتر امیر حسن ندایی،بزرگ مرد جامعه هنری

گفتگو با مهدی شیبانی زاده در مورد فوت ناگهانی امیر حسن ندایی در برنامه هفت اقلیم

1401/07/25
|
13:32

مراسم تشییع پیكر امیرحسن ندایی ـ مدرس دانشگاه، فیلمساز و مجری تلویزیون یكشنبه 24 مهر ماه ـ در محل دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار شد.
امیرحسن ندایی صبح جمعه ـ 22 مهر ماه ـ بر اثر ایست قلبی در منزل درگذشت. او در سمت‌های كارگردان، تهیه‌كننده، نویسنده، تدوین‌گر، پژوهش‌گر، مجری و آهنگساز فعالیت داشته و دروس نظری و عملی گوناگونی را (در مقاطع كارشناسی‌ارشد و دكتری) تدریس كرده است.

او فعالیت‌های هنری را از سال 1360 در رشته‌ی موسیقی آغاز كرد و سپس در زمینه‌های هنری دیگر مانند نقاشی و سینما به فعالیت پرداخت. ندایی فعالیت‌های فیلم‌سازی را از سال 1372 در صدا و سیما آغاز كرد. او كه دكترای پژوهش هنر از دانشگاه تربیت مدرس داشت، تدریس را در دانشگاه از 1379 در رشته‌های سینما، تئاتر، گرافیك و انیمیشن آغاز كرده بود.

برنامه «شب سینما» از سری «شب‌های هنر» در سال 98 با اجرا و كارشناسی «امیرحسن ندایی» روی آنتن می‌رفت.
دكتر ندایی یكی از اساتید برجسته و با سابقه دانشگاه است كه تدریس را در دانشگاه از 1379 در رشته‌های سینما، تئاتر، گرافیك، انیمیشن آغاز كرد.

چندین آثار او برنده جوایز جشنواره شدند كه در زمینه ویدیو كلیپ، می توان به شازده كوچولو (برگزیده جشنواره سیما)، رویا، بهشت یاد، روح مطهر، ترانه‌ی كوچك، پدر (برگزیده به عنوان اثر برتر جشنواره بین‌المللی فیلم تهران، و جشنواره تولیدات مراكز صدا و سیما «در شش رشته») اشاره كرد.

او همچنین مستند ایران به روایت تصویر، تاریخ خوشنویسی در ایران، آیه‌های زمینی، پرده نقره‌ای، شاهكارهای هنری جهان، سبك‌های هنری، بیماری پنهان درد آشكار، هشت سال تنهایی (پشت پرده كمك‌های غرب به صدام در طول جنگ تحمیلی)، وقتی زمین می‌لرزد (زلزله تهران) و … ساخته است.

دسترسی سریع