دكتر دادنام، پژوهشگر حوزه برق و انرژی، در برنامه «صبح به وقت فرهنگ» گفت: مصرف آب در ایران خیلی بیشتر از استاندارد جهانیست و باید بكوشیم میزان مصرف آب در كشور را به حد استاندارد برسانیم
دكتر دادنام، پژوهشگر حوزه برق و انرژی، در برنامه «صبح به وقت فرهنگ» گفت: مصرف آب در ایران خیلی بیشتر از استاندارد جهانیست و باید بكوشیم میزان مصرف آب در كشور را به حد استاندارد برسانیم.
او با بیان اینكه متوسط بارندگی ایران یك سوم متوسط جهانی جهانیست گفت: ایران بدلیل قرارگرفتن در منطقه خشك و نیمه خشك بطور طبیعی با كم آبی مواجه است و اگر به این شرایط، «مصرف بیرویه» و «مدیریت نادرست» هم اضافه شود، آنگاه گرفتار مشكلات كمبود آب خواهیم شد، پس باید هریك از افراد در صرفهجویی و مصرف درست آب بكوشیم.
دادنام افزود: كاهش زمان دوش گرفتن، روشن كردن ماشین ظرفشویی و لباسشویی زمانی كه كاملا پر است، بستن شیر آب هنگام مسواك زدن، وضوگرفتن و اصلاح صورت، گرفتن نشتی شیرهای آب، استفاده از سردوشهای آبفشان، و استفاده نكردن از آب گرم برای یخزدایی مواد فریزری، چند راهكار ساده اما موثر برای صرفهجویی در مصرف آب است.