نمایندگان مردم در خانه ملت به وزارت آموزش و پرورش اجازه دادند كه نسبت به بكارگیری 10 هزار معلم بازنشسته 24 ساعت در هفته، معلمان با سابقه حقالتدریسی، مربیان پیش دبستانی زمینه دولتی، آموزشیاران نهضت سوادآموزی و مربیان طرح امین به صورت حقالتدریسی اقدام كنند.
نمایندگان در جلسه علنی نوبت صبح امروز (سهشنبه، 28 بهمنماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی بخش الزامات مصارف لایحه بودجه سال 1405 كل كشور، با الحاق پیشنهاد یك بند به بخش مصارف لایحه بودجه با 151 رأی موافق، 69 رأی مخالف و 2 رأی ممتنع از مجموع 234 نماینده حاضر در صحن موافقت كردند.
اجازه به كارگیری معلمان بازنشسته 24 ساعت در هفته، معلمان با سابقه حقالتدریسی، مربیان پیش دبستانی زمینه دولتی، آموزشیاران نهضت سوادآموزی و مربیان طرح امین به صورت حقالتدریسی در سطح اعتبارات وزارت آموزش و پرورش تا 10 هزار نفر
استناد قانون بند (پ) تبصره 8 قانون بودجه سال 1404 كل كشور
منصور شكراللهی پیشنهاد خود برای الحاق این بند با بیان اینكه در برخی از استانها و شهرستانها با كمبود معلم مواجه هستیم گفت: در این پیشنهاد ذكر شده كه حداقل بكارگیری معلمان بازنشسته 24 ساعت در هفته با سابقه حق التدریسی، مربیان پیش دبستانی با زمینه دولتی، آموزش یاران نهضت سوادآموزی و مربیان طرح امین به صورت حق التدریسی در سقف اعتبارات وزارت آموزش و پرورش به میزان 10 هزار نفر باشد.
وی ادامه داد: لذا تقاضا دارم در بند (پ) تبصره 8 قانون بودجه 1404 این حكم تنفیذ شود. /