پخش مذاكرات علنی مجلس شورای اسلامی یكشنبه،سه شنبه و چهارشنبه از ساعت حوالی 8 صبح تا قبل از اذان ظهر به مدت متغیر

رادیو فرهنگ

پخش مذاكرات علني مجلس شوراي اسلامي

جوانی، تجربه و سلامت نفس شاخص‌های متبلور در كابینه سیزدهم است

نماینده مردم اهواز و باوی در مجلس گفت: شاخص بسیار متبلور در كابینه پیشنهادی رئیس جمهور، جوانی، علم و تخصص و تجربه و سلامت نفس است.

1400/05/30
|
11:07

سیدكریم حسینی در جلسه علنی امروز (شنبه، 30 مردادماه) مجلس شورای اسلامی ضمن تسلیت ایام سوگواری امام حسین (ع) و سالروز شهادت امام سجاد (ع)، در موافقت با كابینه دولت سیزدهم گفت: امروز ایران اسلامی در مقطع حساسی به سر می‌برد، انتظار از دولت جدید رفع دغدغه‌های مردم به ویژه در موضوعاتی كه در سال‌های اخیر در بیانات مقام معظم رهبری و دلسوزان كشور دیده است.

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و كارون در مجلس شورای اسلامی تأكید كرد: ثبات اقتصادی و رفع مشكلات معیشتی و تقویت فضای كسب و كار، بسط عدالت در جامعه و رفع تبعیض و صیانت از آزادی‌های قانونی و مبارزه با فساد و پرداختن به مسائل فرهنگی از دغدغه‌های مردم و مسئولان است.

وی ادامه داد: مهمترین از بیان این مطالب اقدام و عمل به موارد فوق و استقرار آنها است، امروز نیاز به برنامه آنی و فوری برای دو مطلب است، كنترل بیماری كرونا و دوم تثبیت قیمت‌ها و تنظیم بازار و معیشت مردم و اشتغال است. این موضوعات در گفته‌های رئیس جمهوری نیز مطرح شده است.

حسینی تأكید كرد: نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در هفته گذشته بیش از 260 جلسه و نشست با وزرای پیشنهادی داشته‌‌اند كه نشان از اصرار و تأكید آنها بر حمایت جدی از برنامه های رئیس جمهوری است و این در جهت سوگندی است كه ایشان و نمایندگان یاد كرده‌اند و این موضوع حمایت از مردم است.

رئیس مجمع نمایندگان استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی مطرح كرد: اغلب وزرای پیشنهادی و برنامه‌های آنها و همه شخصیت‌هایی كه معرفی شده‌اند از سوابق و تجربه‌های والا و علم و درایت كافی برخوردار هستند و به تأسی از فرمایش حضرت امیر (ع) در نهج‌البلاغه؛ دارای 5 شایستگی هستند، درایت و خردمند، معرفت و آگاهی، عدالت، توانمندی و سعه صدر و سلامت نفس. شاخص بسیار متبلور در كابینه پیشنهادی رئیس جمهور، جوانی، علم و تخصص و تجربه و سلامت نفس است.

وی ادامه داد: اگر صحبت از مخالفت با برخی از وزرای پیشنهادی مطرح است عین حمایت از دولت است و همان‌گونه كه رئیس جمهوری گفته‌اند اختیار و تصمیم با مجلس است و اگر كسی رأی نیاورد و مجلس را مجاب نكند؛ عملكرد و تشخیص آن كارگروه است نه عزم و اراده رئیس جمهور و به معنی مخالفت با جوانگرایی و بیانیه گام دوم انقلاب نیست.

حسینی در پایان مطرح كرد: مواردی كه انتظار می‌رود در برنامه‌های رئیس جمهور محترم و برنامه‌های وزرای پیشنهادی به آن اقدام و عمل شود، تمركززدایی و توجه جدی به استان‌های مرزی و محروم ، توسعه متوازن در استان‌ها به ویژه در استان‌های خوزستان و سیستان و بلوچستان است. مطالبه جدی مردم این استان‌ها از دولت این است كه زیبنده نظام نیست كه هم اكنون خوزستان علیرغم دارا بودن ظرفیت‌های بسیار بالا و نعمت‌های فراوان خدادادی از تنش آب، بیكاری و وعده‌‌های بر زمین مانده رنج ببرند.

نماینده مردم اهواز در مجلس ادامه داد: مواردی را كه در بیانات مخالف محترم مطرح شد قطعاً دغدغه رئیس جمهور و وزرای پیشنهادی است به ویژه تنوع قراردادها و نظام استخدامی و اداری، نظام مالی و بانكی، محیط زیست و مسائل فراوزارتخانه‌ای در برنامه‌های اعلام شده، مواضع و صحبت‌های وزرا و رئیس جمهوری است. امروز رأی بالا به كابینه آیت‌الله رئیسی یعنی قدرت و نشانه اقتدار نظام است و وزرای بسیار باتجربه و باسابقه و علم و آگاهی در این مجموعه وجود دارند كه مایه افتخار ایران اسلامی خواهند بود./
منبع: خبرگزاری خانه ملت

دسترسی سریع
پخش مذاكرات علنی مجلس شورای اسلامی