پخش مذاكرات علنی مجلس شورای اسلامی یكشنبه،سه شنبه و چهارشنبه از ساعت حوالی 8 صبح تا قبل از اذان ظهر به مدت متغیر

رادیو فرهنگ

پخش مذاكرات علني مجلس شوراي اسلامي

دولت و مجلس در كنار هم تلاش می‌كنند تا بتوانند فضای خدمت را در كشور حاكم كنند

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: افراد و رسانه‌هایی كه به اختلاف‌افكنی و اختلاف‌اندازی بین دولت و مجلس دل خوش كرده‌اند، بدانند به اهداف خود نمی‌رسند و نمی‌توانند از كاه كوه بسازند.

1402/05/31
|
11:17

دكتر محمدباقر قالیباف در نشست علنی امروز (سه‌شنبه 31 مرداد) مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود گفت: در ابتدا فرا رسیدن شهادت حضرت رقیه (س) را به تمام ملت شریف ایران اسلامی تسلیت و تعزیت می‌گویم، همچنین روز صنعت دفاعی را گرامی می‌داریم و به تمامی مجاهدان دانشمند و ایثارگر صنایع دفاعی كه علم و عمر پربار خود را صرف قوی كردن كشور و دفع توطئه‌های دشمنان و افزایش بازدارندگی كشور كرده‌‌اند، خداقوت می‌گویم و دست تمامی آن عزیزان را به گرمی می‌فشارم.

وی ادامه داد: امروز به پشتوانه دانش جوانان خود، پیشرفته‌ترین و مجهزترین تجهیزات و سلاح‌های دفاعی در كشورمان ساخته می‌شود و در اختیار نیروهای مسلح قرار می‌گیرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان كرد: دشمنان ملت ایران امروز فهمیده‌اند كه نمی‌توانند با تحریم، ترور، خرابكاری‌های صنعتی، تهاجم مستقیم به زیرساخت‌های صنعت دفاعی، جاسوسی و مانند آنها، مانع پیشرفت فزاینده صنایع دفاعی كشور شوند و اراده استوار و ایمان جوانان شاغل در صنایع دفاعی با این اقدامات نه تنها تضعیف نخواهد شد، بلكه هر روز قوی‌تر می‌شود.

دكتر قالیباف با بیان اینكه یاد و خاطره هزار شهید وزارت دفاع و سه وزیر دفاع شهید، شهید چمران، شهید نامجو و شهید فكوری را گرامی می‌داریم، افزود: در پایان ضروری است اشاره كنم كه در هفته گذشته عده‌ای سعی كردند نشان دهند كه میان مجلس و دولت اختلاف و تقابل وجود دارد، اما همان‌گونه كه بارها گفته‌ام دولت و مجلس در كنار هم تلاش می‌كنند تا بتوانند فضای خدمت را در كشور حاكم كنند و با وجود اختلاف سلیقه یا تفاوت نظر در موضوعات مختلف در تعامل با هم تا به امروز موفق بوده‌اند.

وی مطرح كرد: افراد و رسانه‌هایی كه به اختلاف‌افكنی و اختلاف‌اندازی بین دولت و مجلس دل خوش كرده‌اند، بدانند به اهداف خود نمی‌رسند و نمی‌توانند از كاه كوه بسازند. همچنین مردم عزیز بدانند تفاوت نظر و سلیقه طبیعت كار است و مهم این است كه هم ما در مجلس و هم دوستان ما در دولت توانایی مدیریت این تفاوت‌ها را داریم و از آن برای پیشبرد بهتر امور استفاده خواهیم كرد.

رئیس قوه مقننه اظهار كرد: از همكاران عزیزم هم می‌خواهم كه ضرورت همدلی برای حل مسائل مردم را مدنظر قرار دهند و هوشیارانه عمل كرده و جز برای پیگیری مشكلات مردم موضع‌گیری نكنند، حتما ریاست محترم جمهور و سایر دوستان در دولت هم این مهم را مورد توجه قرار می‌دهند و عده‌ای قلیلی كه به دنبال كسب منافع شخصی و جناحی با اختلاف‌افكنی بین قوا هستند از اهداف خود ناامید خواهند شد.ان شاء الله/
منبع: خبرگزاری خانه ملت

دسترسی سریع
پخش مذاكرات علنی مجلس شورای اسلامی