آلبوم «جاماندهترین» به آهنگسازی فرهاد میرمحمد صادقی در ژانر موسیقی بیكلام پیش روی مخاطبان قرار گرفت.
«جاماندهترین» عنوان یكی از تازهترین آثار منتشر شده در بازار موسیقی است كه به آهنگسازی فرهاد میرمحمد صادقی در ژانر موسیقی بی كلام در دسترس شنوندگان قرار گرفت.
«تراژدی ترك»، «سقوط»، «همه چیز را برداشته ام»، «دیوار»، «جاماندهترین»، «صبح»، «پرسه»، «طپش»، موسیقی پایان»، «مینا»، «ورود به گتو»، «پایان نمایش»، «آینه»، «كرد»، «وایه»، «خاطرات فراموش شده» اسامی قطعاتی هستند كه در این آلبوم گنجانده شدهاند.
آناهیتا ایزدی پارسا نوازنده ویولنسل، پگاه هراتی و فرهاد میرمحمد صادقی نوازندگان پیانو، امین رحیمی نوازنده دودوك، فرهاد میرمحمد صادقی و كاوه عابدین ناظران ضبط، رضا صالحی طراح گرافیك، مینا پورعبدالله عكاس گروه اجرایی آلبوم «جاماندهترین» را تشكیلی میدهند.
در توضیحات تكمیلی آلبوم آمده است:
«حكایت رفتن به هرگونه پر از جاماندههاست. آنگاه كه این رفتن بی بازگشت است جاماندهها تسكین و عذابند. وقتی كه چمدان میبندی و هر آنچه داشتی را تنها در یك چمدان میتوانی جای دهی. فرض كن هرچه بخواهی میتوانی ببری اما نه بیش از یك چمدان. آنگاه كه جاماندهترین تو چیست؟
حكایت آلبوم حاضر از یك لیست شروع شد. لیست مرگهای مستند پناهجویان و مهاجران در نتیجه سیاستهای محدودكننده اتحادیه اروپا، در سال 96 كه این لیست را دیدم، تعداد این مرگ 33 هزار و 293 و در آخرین به روز رسانی كه در اوایل آوریل 2019 انجام شده این تعداد به 36 هزار و 570 رسیده است. لیست 6 ستون دارد، تاریخ پیدا شدن اجساد، تعداد، نام و جنسیت و سن، اصالت، دلیل مرگ، منبع، هرچه خواندم بیشتر دریافتم كه یك یك این اعداد یك انسان است. مادر، پدر، خواهر، برادر، دختر، پسر، معشوق، جامانده ترین هركدامشان چیست، كیست؟
و اما این آلبوم رویكرد من در این جاماندن هاست، برخی از قطعات در تئاترها و فیلمهایی كه آهنگسازی كردم، استفاده شده كه با تغییرات گاهی بنیادین در این آلبوم آمده است كه در این دیباچه شرح مكفی دادهام.
در كلیت آلبوم، دغدغه من رفتن و جاماندگی بوده است و این جریان در كل آلبوم روان است.»
فرهاد میرمحمد صادقی از جمله هنرمندانی است كه در حوزه آهنگسازی، نوازندگی و طراحی صدا به فعالیت مشغولیت است. فعالیت هنری وی به آهنگسازی و طراحی صدا برای فیلمها و نمایشها، تنظیم موسیقی اركسترال و آموزش تقسیم شده است.
موسیقی او را میتوان ملاقاتی بین موسیقی شرق و نئوكلاسیك غربی دانست كه سازهای مختلفی از قبیل ویولنسل، پیانو، دودوك به همراهی كوارتت زهی، كنترباس، گیتار، سازهای كوبهای شرقی، كمانچه و تنبور را شامل میشود.
این هنرمند تاكنون برای بیش از 30 فیلم و 30 نمایش آهنگسازی و طراحی صدا كرده و در جشنوارههای بین المللی نیز شركت داشته است.
منبع: مهر