بازیگر نمایش «پات» در رادیو فرهنگ یكی از رسالت های هنر و تئاتر را فرهنگ سازی و حفظ ادبیات و تاریخ یك ملت دانست.
بهزاد محسنی (بازیگر نمایش پات) در برنامه «تماشاخانه فجر» رادیو فرهنگ گفت : داستان این نمایش درباره سیاوش است كه در دنیای امروزی قرار گرفته و در دو اپیزود اجرا می شود.
وی در باره تمرین نمایش در دوران كرونا نیز با بیان اینكه تمرینات این نمایش حدود 15 روز به طول انجامید، تاكید كرد: به دلیل شرایط ایجاد شده در پی شیوع ویروس كرونا بیشتر تمرینات به صورت آنلاین انجام شد كه تجربه جدید و مفیدی بود.
این بازیگردر ارتباط با اینكه داستانهای كهن برای نسل جوان به روز شود نیز عنوان كرد: ما باید تلاش كنیم تا نسل جدید را با ادبیات آشنا كنیم و پات كاربه روز شده و برشی از شاهنامه با همان بیان پارسی ولی یك قسمت های اش به زمان حال برمیگردد تلاش كرده به این مهم بپردازد ، قالب های فیلم و تئاتر ونمایشنامه نویسی برای آشنایی نسل جدید با تاریخ كهن و داستان های زیبایی كه داریم مناسب هستند.
بهزاد محسنی افزود: این اتفاق از دانشگاهها باید رقم بخورد،دانشجویان تاتر وحرفه بازیگری و نویسندگی از دانشگاه باید در گروه های پژوهشی تاریخ كهن و ادبیات را بررسی كنند و بنابرداستان های كهن تولید اثر داشته باشند اما متاسفانه زبان پارسی وادبیاتی ما به سمت وسوی نادرستی می رود این اشتباه است و باید فرهنگ سازی شود ،تئاترها نوشته شود تا مردم فرهنگ ایرانی اشناشوند و این رسالت هنر است.
وی درباره سبك و فضای اجرایی نمایش "پات" یادآور شد: ساختار اصلی این نمایش براساس اصول و قواعد تعزیه و تئاتر ایرانی است. آقای خلیلی در كارگردانی و طراحیها تقابل میان گذشته و حال، را مدنظر قرار داده و موسیقی نمایش به صورت زنده نواخته میشود و تلفیقی از موسیقی امروزی و سنتی است.