تمام جهان می دانند ملت ایران با حضوری گسترده وپرشور، دردوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری كه در بیست و نهم اردیبهشت ماه برگزارمی شود ، می توانندبرای مدیریت آینده ی سرزمینشان تصمیم بگیرند. اما به راستی چرا باید در انتخابات شركت كنیم ؟
تا انتخابات : چرا باید در انتخابات شركت كنیم ؟
كمتر از دو هفته به یكی از سونوشت ساز ترین روزها برای ایرانیان باقی مانده ونه تنها ما ایرانیان بلكه تمام جهان می دانند ملت ایران با حضوری گسترده وپرشور، دردوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری كه در بیست و نهم اردیبهشت ماه برگزارمی شود ، می توانند برای مدیریت آینده ی سرزمینشان تصمیم بگیرند. اما به راستی چرا باید در انتخابات شركت كنیم ؟
روز گذشته در دیدار معلمان و فرهنگیان با مقام معظم رهبری ( مدظله العالی )ایشان فرمودند :
« اگر می خواهید نظام اقتدار خودش را در چشم جهانیان حفظ بكند : همه بیایند»
در نگاشت امروز برآنیم تا بخشی از بیانات معظم له را درباره ی اهمیت شركت در انتخابات از سایت Khamenei.ir نقل كنیم .
(فایل صوتی بخش هایی از بیانات مقام معظم رهبری را می توانید از پایین صفحه دانلود كنید .)
برادران و خواهران عزیز و همهی ملّت ایران كه خواهید شنید! بدانید كه انتخابات حیاتی است؛ نه این انتخاباتِ بالخصوص، [بلكه] همهی انتخاباتهای كشور، بخصوص انتخابات ریاست جمهوری كه از همه مهمتر است، در همهی دورهها، واقعاً برای كشور حیاتی است؛ هم به لحاظ نفْس انتخابات مهم است -كه این یك مقولهی مهمّی است؛ خب جمهوری اسلامی است؛ جمهوری، ما جمهوری هستیم؛ مناصب ما و مقامات ما برآمدهی از جمهورِ ملّت است، از مردم است؛ این را بایستی ما با كمال دقّت حفظ كنیم، این خیلی باارزش است؛ اگر این [انتخابات] در نظام جمهوری اسلامی وجود نمیداشت، امروز از نظامی كه با آن انقلاب به وجود آمد، خبری باقی نبود، این خیلی مهم است؛ از دل اسلام این معنا درمیآید و استفاده میشود؛ اینجور نیست كه ما جمهوری را گرفته باشیم و منضمّ(9) به اسلام كرده باشیم؛ نه، خود اسلام به ما اینجور یاد میدهد؛ حالا این یك مقولهای است- لكن علاوهی بر این، آنچه برای ادارهی كشور و حفظ كشور و منافع ملّت به صورت فوری، فوتی لازم است، حضور مردم است؛ حضور مردم است! حضور مردم است كه گرهگشا است، حضور مردم است كه دشمنان را از هیبت جمهوری اسلامی میترسانَد؛ این واقعیّتی است، این را بدانید.
جمهوری اسلامی در چشم دشمنانش هیبت دارد؛ این هیبت ناشی از چیست؟ ناشی از امثال حقیر و مانند اینها است؟ ابداً، این ناشی از مردم است، ناشی از این حضور عظیم مردمی است، ناشی از این احساسات و عواطفی است كه خودش را در همهی عرصهها و صحنههای حضور نشان میدهد؛ بنده این را میگویم؛ نیایند حرفی را كه بنده بصراحت بیان كردهام، تعبیر كنند و تأویل كنند و بگویند «نخیر؛ مراد فلانی این است كه این حضور مردم -فرض كنید- یك دولتی را سر كار میآورد كه آن دولت [هیبت ایجاد میكند]»؛ نه آقا! دولتها تأثیری ندارند. [مگر] یادتان رفته كه در دههی 70، یكی از دولتهای اروپایی، رئیسجمهور ما را متّهم كرد و به دادگاه احضار كرد؟(10) رئیسجمهور ایران را! با اینكه اتّفاقاً آن رئیسجمهور با آن دولت، روابطشان روابط خیلی نزدیكی بود؛ باهم پیام مبادله میكردند، نماینده میفرستادند، نامه میدادند، گاهی شاید تلفنی صحبت میكردند -حالا این تلفنیاش یادم نیست امّا مرتّب نامه و نامهنگاری- و او اظهارِ [دوستی میكرد]؛ همان دولت، رئیسجمهور ما را با وجود اظهار دوستی و ارادت و علاقه، در دادگاههای كشورش بهصورت متّهم احضار كرد! توی دهنش زدیم كه عقب نشست؛ اگر توی دهنش نمیخورد، پیش میرفتند. دشمن، دشمن است؛ این دولت و آن دولت ندارد. اگر بتواند دشمنی كند، اگر بتواند زهرش را بریزد، میریزد؛ ملاحظهی هیچكس را هم نمیكند. ملاحظهی لفّاظی و زبانبازی و موضعگیری سیاسی و مانند اینها را هم اصلاً نمیكند؛ دشمن است دیگر. آن چیزی كه مانع میشود دشمن اِعمال دشمنی كند، ترس از حضور مردم است. میبیند كه اگرچنانچه دشمنی بكند، نتیجه بعكس خواهد شد؛ برای خاطر اینكه یك كشور هشتاد میلیونی در مقابلش میایستد. این شوخی است؟ هشتاد میلیون جمعیّتیم ما؛ كشور باعظمت، با مردم آگاه و هوشمند، با نیروی انسانی قوی، با اینهمه جوان؛ این است كه در چشم دشمن ابُّهت ایجاد میكند، عظمت ایجاد میكند برای نظام جمهوری اسلامی. این را توجّه داشته باشید.
اگر میخواهید این احساس، این عظمت، این مصونیّت باقی بماند برای ما، باید در انتخابات شركت كنید؛ اگر میخواهید نظام جمهوری اسلامی، اقتدار خودش را در چشم جهانیان -چه دشمن، چه دوست- حفظ بكند، باید در انتخابات شركت كنید. حضور در انتخابات، حفظ اقتدار كشور است، حفظ ابُّهت كشور است، حفظ مصونیّت كشور است؛ این است. اگرچنانچه در مورد انتخابات كوتاهی بشود، عواملی دستاندركار بشوند كه مردم را دلسرد كنند، مأیوس كنند و كوتاهی بشود در انتخابات، به كشور لطمه خواهد خورد، ضربه خواهد خورد؛ هركسی هم در این لطمه سهیم باشد، پیش خدای متعال مسئول است. باید در انتخابات، همه شركت كنند. البتّه سلایق مختلف است، نظرات مختلف است، مذاقهای سیاسی مختلف است؛ شما زید را میپسندی، شما عمرو را میپسندی؛ شما به زید رأی میدهی، شما به عمرو رأی میدهی؛ اشكالی هم ندارد؛ اینها مهم نیست، مهم این است كه همه بیایند، همه باشند، همه نشان بدهند كه حاضرند از اسلام، از نظام اسلامی، از جمهوری اسلامی حمایت كنند، دفاع كنند، مصونیّت كشورشان را حفظ كنند. و بدانید! اگرچنانچه این همّت، این اراده -به حول و قوّهی الهی- در مردم ما، با همین شدّت و ابُّهتی كه وجود دارد ادامه پیدا كند، دشمن هرگز هیچ غلطی در مقابل كشور نخواهد توانست بكند.