اختتامیه هشتمین جشنواره كتابخوانی رضوی از سری برنامههای جشنواره بینالمللی امام رضا(ع)، با حضور سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی , و جمعی از اهالی هنر و ادب برگزار شد .
اختتامیه هشتمین جشنواره كتابخوانی رضوی از سری برنامههای جشنواره بینالمللی امام رضا(ع)، با حضور سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، احمد مازنی، رئیس كمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، طیبه سیاوشی، عضو كمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، نیكنام حسینپور، مدیرعامل موسسه خانه كتاب، محمد صادق رحمانیان مدیر رادیو فرهنگ ،محمود آموزگار، رئیس اتحادیه ناشران و كتابفروشان، سعید بیابانكی، شاعر، میثم نیلی رییس مجمع ناشران انقلاب اسلامی، نادر قدیانی مدیر انتشارات قدیانی، حجت الاسلام والمسلمین حبیب رضا ارزانی دبیر ستاد عالی هماهنگی و نظارت بر كانون های فرهنگی هنری مساجد كشور، محمودرضا برازش مدیرعامل بنیاد امام رضا (ع)، علیرضا مختارپور، دبیركل نهاد كتابخانه های عمومی كشور، مشاوران، معاونان و مدیران كل نهاد و جمعی از فعالان فرهنگی در مجموعه سرچشمه (شهدای هفتم تیر) برگزار شد.
سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن ابراز خرسندی از حضور در این مراسم، طی سخنانی گفت: هشتمین دوره از برگزاری این جشنواره با نام هشتمین امام، میتواند نماد و نقطه عطفی برای این حركت فرهنگی باشد.
وی با اشاره به اهمیت توسعه كتابخوانی در كشور گفت: در بحث توسعه اجتماعی كشورها و ملتها، بحث توسعه فرهنگی به عنوان كانون و محور توسعه مطرح است و در حوزه توسعه فرهنگی، حوزه نشر كتاب نقش محوری دارد و كانون محوری حوزه نشر كتاب، توسعه كتابخوانی است. اگر به این سه گزاره توجه شود، طبیعتا باید همتهای بیشتری را معطوف به توسعه كتابخوانی كنیم؛ چرا كه توسعه كتابخوانی پایه توسعه فرهنگی و توسعه همه جانبه كشور است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینكه توسعه كتابخوانی نیازمند برنامهای مستمر و پیوسته است، افزود: ما در كنار این برنامهریزی مستمر، باید فرصتها و مشاغل مختلف و متنوع حوزه كتابخوانی را به امداد بطلبیم. یكی از این فرصتها برای ما ایرانیان برگزاری جشنواره كتابخوانی رضوی است كه همزمان با سالروز میلاد امام رضا(ع) برگزار میشود.
وی با اشاره به ظرفیتهای ایجاد شده در برگزاری جشنواره كتابخوانی رضوی گفت: اتفاقی كه با برگزاری این جشنواره آغاز شده و میتواند دامنه وسیعی پیدا كند؛ موضوع «بازتولید كتاب» است. اگر میخواهیم كتابخوانی ترویج پیدا كند باید توجه ویژهای به این موضوع داشته باشیم. بر این اساس كتابخوان باید به عنوان یك مولد فعال، مواد و محتوای كتاب را در راستای ایدهپردازی در سایر حوزهها بكار گیرد.
سید عباس صالحی در ادامه با تقدیر از نهاد كتابخانههای عمومی كشور در برگزاری این جشنواره عنوان كرد: امیدوارم این خدمتی كه عزیزان در حوزه ترویج كتابخوانی و معارف رضوی انجام دادند، مشمول عنایت حضرت امام رضا(ع) قرار گیرد.