گفتگو با دكتر غلامرضا امیر خانی عضور سازمان ملی اسناد كتابخانه ملی در برنامه ققنوس
امیرخانی در این برنامه در مورد تلاش كتابخانه ملی برای معرفی صد كتاب ماندگار قرن صحبت كرد و گفت :
كتاب دایرةالمعارف فارسی تالیف غلامحسین مصاحب روز یكشنبه 7 مرداد در هفدهمین نشست از سلسله نشستهای «صد كتاب ماندگار قرن» با حضور دكتر حسین معصومی همدانی و دكتر علی اشرف صادقی از اعضای پیوسته فرهنگستان زبان و ادب فارسی، معرفی و بررسی می شود. دایرةالمعارف فارسی (معروف به دایرةالمعارف مصاحب) عنوان دانشنامهای دو جلدی در سه مجلد است كه به سرپرستی غلامحسین مصاحب و با مشاركت گروهی از نویسندگان و ویراستاران در ایران به زبان فارسی تدوین شده است.
شایان ذكر است تاكنون كتابهای «تاریخ پیامبر اسلام»، اثر محمدابراهیم آیتی، «نثر طوبی؛ دایرهالمعارف لغات قرآن كریم» اثر علامه ابوالحسن شعرانی، «بیست مقاله قزوینی» از مجموعه پژوهشهای علامه محمد قزوینی، «زندگانی فاطمه زهرا سلامالله علیها» نوشته سیدجعفر شهیدی، «مسئله حجاب» استاد شهیدمرتضی مطهری، «واژه و معنای آن از فارسی میانه تا فارسی» نوشته كتایون مزداپور، «طرح كلی اندیشه اسلامی در قرآن» سلسله جلسات سیدعلی خامنهای، «حواصل و بوتیمار» نوشته امیرحسن یزدگردی، «خواب آشفته نفت» نوشته محمدعلی موحد، «مفاتیح الجنان» با گردآوری شیخ عباس قمی، «تاریخ طب در ایران» تالیف دكتر محمود نجمآبادی، و «مقدمهیی بر شناخت اسناد تاریخی» تالیف سرهنگ دكتر جهانگیر قائم مقامی، «ولایت فقیه» اثر روحالله الموسوی الخمینی، «ماجرای فكر فلسفی در جهان اسلام» تالیف دكتر غلامحسین ابراهیمی دینانی، و «كتاب مستطاب آشپزی؛ از سیر تا پیاز» تالیف مرحوم نجف دریابندری، «سیره و قیام زیدبن علی» تالیف مرحوم حسین كریمان در سلسله نشستهای «صد كتاب ماندگار قرن» معرفی و بررسی شده است.
او در ادامه گفت : برای معرفی این كتاب ها هیچ محدودیت موضوعی نداشتیم و بر اساس تأثیرگذاری آن ها را معرف كردیم. البته ما سعی كردیم كتاب های غیر داستانی را از این گروه بندی خارج و آن ها را لحاظ نكنیم. او همچنین گفت به زودی كتاب های دیگر هم معرفی و نشست های آن ها برگزار خواهد شد.