گفتگو با گیتی كاوه پژوهشگر رادیو در برنامه هفت اقلیم
گیتی كاوه دراین برنامه در مرود نقش مهم رسانه رادیو در وقایع اجتماعی چون 28 مرداد صحبت كرد و گفت :
دولت دكتر محمد مصدق كه با پافشاری برای در دست گرفتن كنترل كامل منابع نفتی كشور دشمنی دولت های غربی را به جان خریده بود، سرانجام در 19 ماه اوت سال 1953 برابر با 28 امرداد 1332 خورشیدی توسط سرلشكر فضلالله زاهدی كه از حمایت ایالات متحده برخوردار بود، سرنگون شد. كودتا علیه دولت مصدق پس از آن امكانپذیر شد كه ابتدا دولت آمریكا طی عملیاتی موسوم به «عملیات آژاكس» ایران را در آشوب و هرج و مرجی فرو برد كه راه را برای سقوط مصدق هموار كرد. در آن زمان دولت آیزنهاور در آمریكا نگران آن بود كه این طرح به بیراهه كشیده شود.
از ساعات اولیه صبح 28 امرداد جمعیتی از اوباش و فواحش از سمت جنوب به سمت مركز شهر تهران به راه افتادند. با شروع تظاهرات، گروه هایی از مردم نیز تحت تأثیر این جوّ به صف شعاردهندگان علیه مصدق پیوستند و از سوی دیگر، نظامیانی كه با دریافت پول به شركت در كودتا رضایت داده بودند، همراه جمعیت شدند.
ساعاتی پس از ظهر درگیری های بین طرفداران و مخالفان مصدق به اطراف خانه او كشیده شد. عده ی اندكی از نظامیان وفادار به مصدق با همه ی توان در برابر یورش جمعیت و نظامیان حامی كودتا مقاومت كردند اما تصرف ساختمان رادیو، پایان واقعی ماجرا بود.
كاوه در پایان در مورد نقش رادیو در آن روزها صحبت كرد و گفت : رادیو آن روزگار به ابزار سیاسی قدرت وقت تبدیل شد كه آرشیو آن نیز در صدا و سیما موجود است.