رادیوفرهنگ در حالی بیست و هفتمین سالروز تاسیسش را جشن گرفت كه پیشكسوتان رادیویی از خاطراتشان گفتند.
مراسم بیست و هفتمین سالگرد رادیو فرهنگ در استودیوی شماره یك ساختمان شهدای رادیو با حضور مدیر شبكه رادیو فرهنگ، قائم مقام معاونت صدا، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، رییس سازمان فرهنگی اكو،پیشكسوتان، گویندگان و اهالی رادیو فرهنگ برگزار شد.
شبكه رادیویی فرهنگ دوشنبه 11 اردیبهشت ماه در استدویو شماره یك ساختمان شهدای رادیو میزبان خانواده بزرگ رادیویی هایی بود كه در این شبكه فعالیت دارند و در این مراسم صداهای ماندگار و بازیگران رادیو، تولد 27 سالگی شبكه ای را به جشن نشستند كه دومین كانال رادیویی است و سالها به رادیو دو و رادیو مجلس نامیده میشد ؛ بهروز رضوی،مریم واعظ پور و امیر نوری از پیشكسوتان صدا و عباس محبی، منوچهرآذری و علیرضاتابان از جمله هنرمندان حاضر در این مراسم بودند و نگین خواجه نصیر و مهدی محمدیان اجرای برنامه را برعهده داشتند.
رادیوفرهنگ برای تحقق سند ملی تحول برنامه ریزی دارد
در ابتدای این برنامه سیدمرتضی كاظمی دینان مدیر شبكه رادیویی فرهنگ ضمن خیرمقدم به میهمانان به عنوان میزبان این مراسم گفت: در بیست و هفت سالگی رادیو فرهنگ برنامههای شاخص شبكه ارتقا یافت تا به اهداف سند ملی تحول نزدیكتر شود.
وی ادامه داد:در سالی كه گذشت رادیو فرهنگ با همدلی همه همكاران و تقویت روحیه همراهی و رعایت اصول حرفه ای و اخلاقی در همه مقاطع خوش درخشید كه حضور در جشنواره های مستند رادیویی پژواك، كتاب و رسانه ، حضور فعال در جشنواره های كتاب، فیلم ،شعر و تئاتر و موسیقی فجر، همچنین گرامیداشت چهره ها و مفاخر ادبی و هنری و فرهنگی كشور ومراسم بزرگداشت شعرای بزرگی چون حافظ و سعدی . نظامی و مولوی و عطار نیشابوری و ..فعالیت های چشمگیری داشت.
كاظمی دینان ادامه داد: در این سال برنامه جدید «پویش» برای مطالبهگری خواستههای فرهنگی و اجتماعی مردم راهاندازی شد. این برنامه نتایج مثبتی در حل مشكلات مردم داشت. برنامههای جدید «هنرنامه»، «كتاب فرهنگ»، «سرگذشت»، «رنجها و نبردها»، «صدای شاعر»، «گلبانگ سربلندی»، «رهنمون»، «خیابان فرهنگ» و «بنیان فردا» پخش شد. همچنین در ماه رمضان برنامههای «دست دعای بهار» و «چشمه نوش» شنیدنی بود واز مخاطبان بازخوردهای مثبتی داشتیم.
مدیر رادیوفرهنگ با اشاره به بهره گیری این شبكه رادیویی از سكوها و پیام رسان های ایرانی گفت: حضور برجسته و موثر در فضای مجازی در سال 1401 تجربه كردیم و كانال شبكه فرهنگ در پیام رسان های داخلی رشد چشمگیری داشت