دبیر نوزدهمین جشنواره بینالمللی نمایش عروسكی تهران-مبارك گفت:بیشترین آثار ثبت شده در جشنواره به ترتیب از استانهای تهران، همدان، اصفهان و آذربایجان شرقی است.
هادی حجازیفر دبیر نوزدهمین جشنواره بینالمللی نمایش عروسكی تهران-مبارك گفت: در این دوره از جشنواره 5١٣ اثر برای رقابت در بخشهای مختلف ثبتنام كردهاند كه این آمار نسبت به آثار ثبتنامی در دوره گذشته جشنواره كه 366 اثر بودهاند، افزایشی 40 درصدی را نشان میدهد و ما را به داشتن جشنوارهای رقابتی و پویا امیدوار كرده است.
به گفته حجازیفر، از مجموع آثاری كه برای حضور در جشنواره نمایش عروسكی امسال ثبتنام كردهاند، 167 نمایش مربوط به بخش آثار نمایشی مخاطب بزرگسال، 219 اثر برای رقابت در آثار نمایشی با مخاطب كودك، نوجوان و خانواده و 127 اثر هم برای رقابت در بخش فضای باز اعلام آمادگی كردهاند.
دبیر نوزدهمین جشنواره بینالمللی نمایش عروسكی تهران-مبارك با اشاره به اینكه 55 درصد كارگردانها مرد و 45 درصد زن هستند، گفت: از لحاظ پراكندگی جغرافیایی، نمایندگان 30 استان در جشنواره امسال ثبتنام كردهاند كه بیشترین آثار ثبت شده به ترتیب از استانهای تهران، همدان، اصفهان و آذربایجان شرقی است.
به گفته دبیر نوزدهمین جشنواره بینالمللی نمایش عروسكی تهران-مبارك، بازبینی آثاری كه ثبتنام كردهاند از طریق ارسال فیلم خواهد بود، سوالی كه مطرح میشود این است كه آیا همه شركتكنندگان در سراسر كشور امكان این را دارند در شرایط مساوی كارهایشان بازبینیشود؟ یكی از دلایلی كه میخواستیم بازبینیها به صورت ارسال فیلم باشد و نه به صورت زنده، همین مسئله بود، اما درباره اینكه چقدر موفق شویم و اینكه چه مشكلاتی در مسیر به وجود بیاید، به عنوان دبیر جشنواره و به صورت شفاف در روز پایانی آن را گزارش خواهم داد.
حجازیفر گفت: نكته دیگری كه همیشه مد نظر ما بوده، این است كه نه تنها هیچ فرقی بین كارهای ارائه شده به جشنواره از تهران و شهرستانها نیست، بلكه میزان حمایتی كه از آثار ارسال شده از شهرستانها میكنیم بیشتر از تهران است كه برای آن هزاران دلیل داریم، چرا كه آنها با حداقل امكانات و میزان دسترسی كمتر مجبورند بیشتر تلاش كنند.