گفت‌وگو با امیرحسین خمیسی‌نسب، دانشجو درباره اهمیت استكبارستیزی و نقش دانش‌آموزان در مبارزه با استكبار در برنامه «صبح به وقت فرهنگ» رادیو فرهنگ

در برنامه «صبح به وقت فرهنگ» رادیو فرهنگ، گفت‌وگویی انجام شد با امیرحسین خمیسی‌نسب، از دانشجویان برجسته كشور كه علاوه بر تحصیل در رشته مطالعات سیاسی جهان اسلام، سابقه تدریس در مقطع متوسطه را نیز دارد. وی در این گفت‌وگو ضمن تبریك روز دانش‌آموز و روز مبارزه با استكبار جهانی، بر اهمیت حفظ روحیه استقلال‌طلبی و مقاومت در میان نسل جوان تأكید كرد.

1404/08/14
|
10:33

خمیسی‌نسب با اشاره به اینكه ملت ایران در طول تاریخ هیچ‌گاه زیر بار سلطه و زورگویی نرفته، گفت: «نسل امروز در شرایطی متفاوت از گذشته قرار دارد؛ دشمن با بهره‌گیری از جنگ رسانه‌ای و روانی تلاش می‌كند اتحاد و همبستگی ملت ایران را تضعیف كند و با تحریف تاریخ، ذهن نوجوانان را از هویت و فرهنگ خود دور سازد.»

وی افزود: «در چنین شرایطی، آشنایی با سواد رسانه‌ای ضرورتی انكارناپذیر است. همان‌طور كه در مدارس این موضوع تدریس می‌شود، بهتر است از سنین پایین‌تر، یعنی از دوران ابتدایی، آموزش آن آغاز شود تا نوجوان ایرانی بتواند در برابر هجمه رسانه‌های بیگانه آگاهانه عمل كند.»

این دانشجوی جوان تأكید كرد: «برای مقابله با استكبار باید در دو جبهه اصلی، یعنی علم و رسانه، قدرتمند شویم. دشمن امروز توان نظامی و فكری مقابله با ملت ایران را ندارد، بنابراین با شایعه‌سازی و دروغ‌پردازی به میدان آمده است. ما باید با تقویت علمی و فرهنگی، او را در همان عرصه شكست دهیم.»

خمیسی‌نسب در پایان گفت: «دانش‌آموز و دانشجوی ایرانی باید بداند كه استكبارستیزی تنها در شعار خلاصه نمی‌شود، بلكه در عمل، در پیشرفت علمی، ورزشی و فرهنگی معنا پیدا می‌كند. هر گامی كه در مسیر رشد و آگاهی برداشته می‌شود، در حقیقت ضربه‌ای به استكبار جهانی است.»

دسترسی سریع