چاپ رمان درباره تاریخ مسجد امام حسن (ع) در قم

رمان «عهد دل» نوشته الهه بهشتی درباره مسجد امام حسن مجتبی (ع) در شهر قم توسط انتشارات كتاب جمكران منتشر و راهی بازار نشر شد.

1400/02/07
|
10:48

به نقل از روابط عمومی انتشارات كتاب جمكران، كتاب «عهد دل»، نوشته الهه بهشتی به‌تازگی توسط انتشارات كتاب جمكران منتشر و راهی بازار نشر شده است.

الهه بهشتی نویسنده این‌كتاب، پیش‌تر كتاب «و آنكه دیرتر آمد»‌ را در كارنامه خود ثبت كرده و این‌بار مسجد مهم امام حسن مجتبی (ع) در شهر قم را دستمایه نوشتن رمان قرار داده است.

در قم مساجد زیادی به نام امام حسن مجتبی (ع) بنا شده‌اند. اما وقتی نام و سراغی از مسجد امام حسن مجتبی (ع)، بگیریم در وهله اول یك‌نام به ذهن متبادر می‌شود؛ مسجدی با صفا، با گنبد و گلدسته‌ای افراشته كه در درگاه ورودی خود قبری را نیز جای داده است؛ مزار حاج یداله رجبیان، خیر نیك اندیش و واقف مسجد.

مسجد مورد اشاره، مسجدی است كه محل تجمع و استقبال عظیم مردم و مراجع و علمای قم از امام خمینی (ره) در بدو ورود ایشان به شهر قم پس از پانزده سال دوری از ایران بوده و امام خمینی(ره)، اولین ملاقات خود را با مراجع طراز اول قم در این‌مسجد انجام دادند.

اما ساخت این مسجد و تشرف یك معلم قرآن به نام حاج احمد عسكری، داستانی شنیدنی است كه این‌مسجد را شهره كرده و شرف این مسجد را فزونی بخشیده است.

در قسمتی از رمان «عهد دل» آمده است:

اقامه بستم به نیت دو ركعت نماز حضرت قائم روحی فدا

الفاظ را بی اختیار و با سوز و گداز می گفتم؛ فكر اینكه ممكن است آن سید حضرت بوده باشد چنان بی قرارم كرده بود كه بی اختیار اشكم جاری شد و به ناله و فغان افتادم عبارت «الوعده وفا» در ذهنم تكرار می شد به سجده رفتم برای ذكر صلوات، كه احساس كردم پشت گردن و پهلویم داغ شد و قلبم به چنان تپشی افتاد كه نفسم گرفت؛ موجی از گرما و بوی خوش كنارم به جنبش آمد.كسی نشست. سر از سجده بلند نكردم، اما بی اختیار صلوات را بلند گفتم. صدای آشنا گفت:آقای عسگری! سلام علیكم «الوعده وفا»

این‌كتاب با 84 صفحه و قیمت 14 هزار تومان منتشر شده است.
منبع:مهر

دسترسی سریع