برای رهبر شهیدمان، جامه‌ای زیباتر و زیبنده‌تر از شهادت نبود

دكتر محسن شریف‌زاده، كارشناس مذهبی، در برنامه «امین ایران» ویژه ایام تشییع پیكر رهبر شهید، با بیان اینكه «برای رهبر شهیدمان، جامه‌ای زیباتر و زیبنده‌تر از شهادت نبود»، اظهار كرد: رهبر شهید با آرزوی دیرینه خود، یعنی شهادت، به دیدار حق شتافت.

1405/04/13
|
09:28

وی با اشاره به سخنان حضرت امام علی(ع) خطاب به یارانش در جنگ صفین گفت: «مرگ، همواره در جست‌وجوی انسان‌هاست؛ پس بدانید گرامی‌ترین مرگ‌ها، كشته شدن در راه خداست.» به گفته وی، این توفیق بزرگ، نصیب هر انسانی نمی‌شود و تنها بندگان برگزیده الهی به چنین سرانجامی دست می‌یابند.

شریف‌زاده همچنین با اشاره به بیانات رهبر شهید افزود: ایشان همواره با بغضی در گلو و اشكی در چشم، از آنكه مرگی عادی داشته باشند، سخن می‌گفتند و آرزوی شهادت را در دل می‌پروراندند. از همین رو، چه سرانجامی زیباتر و شایسته‌تر از آنكه با جامه شهادت، به سوی معبود خویش پرواز كنند.

دسترسی سریع