رادیو فرهنگ برنامه هایش را به روایتی جامع از فرهنگ و هنر ایران گره می زند

رادیو فرهنگ در روز یكشنبه 13 مهر 1404، با پخش مجموعه‌ای از برنامه‌های شاخص در حوزه‌های تاریخ، ادبیات، سینما، موسیقی و هنرهای تجسمی، شنوندگان را در مسیر روایتی گسترده از میراث و هنر ایران همراهی می‌كند؛ این برنامه ها از بزرگداشت حافظ و تولد ابراهیم حقیقی تا نقد جشنواره فیلم كودك و گفت‌وگوهای تخصصی ادبی و هنری را در برمی گیرند .

1404/07/13
|
09:28

این شبكه رادیویی با پخش ویژه‌برنامه‌های صبحگاهی و مجموعه‌ای از برنامه‌های شاخص در حوزه‌های اجتماعی، تاریخی، موسیقی، سینما، ادبیات و هنر، روزی پرمحوریت را برای شنوندگان رقم می زند؛ از پرسش‌های مردمی در «صبح به وقت فرهنگ» تا بزرگداشت حافظ و نقد جشنواره فیلم كودك و معرفی كتاب حوزه دفاع مقدس و گرامیداشت هفته نیروی انتظامی از جمله محورهای این برنامه ها هستند.

آغاز برنامه‌های روز با «صبح به وقت فرهنگ» در ساعت 5:30 از گروه جامعه و كتاب همراه بود كه با طرح پرسشی درباره ایفای نقش پلیس، شنوندگان را به واكاوی زیباترین و دشوارترین جنبه‌های این حرفه در هفته گرامیداشت نیروی انتظامی دعوت كرد و سپس پخش مذاكرات علنی مجلس شورای اسلامی به صورت زنده آغاز شده است تا مخاطبان از تازه‌ترین مباحث قانون‌گذاری كشور آگاه شوند.

در ادامه، ساعت 12:30 «دردانه» با محور مسابقه‌ای پیرامون پوشش ایرانی–اسلامی فضایی رقابتی و فرهنگی را در نیمروز برای شنوندگان ایجاد می كند.

در برنامه «سرزمین من» ساعت 13 به تهیه و نویسندگی محمدرضا حاج‌حیدری و حضور كارشناسانی چون مختاری اصفهانی، محمد ساجدی، دكتر قریبی، فرانیا و دكتر جلال زایی، رویدادهای تاریخی و اجتماعی از مهاجرت امام‌ره تا جغرافیای خاش و موزه جنوب شرق ایران بررسی می شود.
در ادامه، ساعت 14:30 «مستند فرهنگ» به تهیه‌كنندگی حمیرا فراتی به مناسبت سالروز تولد ابراهیم حقیقی، طراح گرافیك، عكاس و كارگردان هنری، مسیر كاری و آثار او را مرور می كند.

برنامه «ققنوس» به سردبیری مریم مردانی و گویندكی مهدی محمدیان، با حضور دكتر رسولی، دكتر محمود اكرامی‌فر، محمد محمدی و بخش ادبی «به قدر تشنگی» با اجرای سعید یوسف‌نیا، فضای ادبی و فرهنگی ساعت 15 پخش می شود.

ساعت 16 «هفت اقلیم» به تهیه‌كنندگی رویا ولی‌زاده، نقد و بررسی سی‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های كودكان و نوجوانان را با گفت‌وگو با رسول امی، مسئولان جشنواره، دكتر امین جواهری و اطلاع رسانی از جشنواره توسط غزاله یراقی در دستور كار دارد.
« ایستگاه 106 » با بهش های مختلف به تهیه كنن گی فاطمه ترسا از گروه تاریخ و اندیشه ساعت 17 پخش می شود و « كتاب فرهنگ» به تهیه كنندگی سعید فرخ آبادی ساعت 20 با معرفی یكی از كتاب های حكزه دفاع میدی و با همكاری انتشارات روایت فقط روانه آنتن می شود

پس از آن ساعت 22 «نیستان» به تهیه‌كنندگی یلدا احتشامی، میزبان نام‌های برجسته موسیقی ایرانی چون محسن حسینی، بابك بختیاری، فاطمه كاهه، وحید طالبی گلپایگانی و محمد سعید میرزایی است.
همچنین ساعت 23 «نمایش فرهنگ» با اجرای رمان «حافظ ناشنیده پند» اثر ایرج پزشكزاد و به همت گروه تولید و تأمین رادیو فرهنگ در آستانه روز بزرگداشت حافظ (20 مهر) شنوندگان را با جلوه‌ای متفاوت از زندگی شاعر شیراز همراه می سازد.

دسترسی سریع