برنامه نیستان در دو برنامه مستندی درباره آثار و زندگی لوریس چكناواریان آهنگساز و رهبر اركستر پخش می كند.
برنامه موسیقی نیستان كه انعكاس تازه ترین رویدادهای موسیقی كشور و گفتگو با هنرمندان موسیقی اختصاص دارد هر شب ساعت 22:00 از رادیو فرهنگ پخش می شود.
لوریس چكناواریان زاده 21 مهر 1316 در بروجرد آهنگساز و رهبر اركستر ایرانی ارمنیتبار است. چكناواریان به عنوان آهنگساز تا به حال 6 اپرا، 5 سمفونی، كارهای در زمینه موسیقی كر، موسیقی مجلسی، موسیقی باله، پیانو و خوانندگی، و همچنین كنسرتوهایی برای پیانو، ویولن، گیتار، سلو و پیپا، در كنار موسیقیهای متن فیلم ساخته است. او بیش از 100 اثر با لیبلهایی مانند آرسیای، فیلیپس، امی و ایاسوی منتشر كرده است.
فرنوش تدین كارشناس موسیقی و نوازنده ساخت مستند آثار و زندگی لوریس چكناواریان را به عهده دارد كه یكشنبه و دوشنبه 11 و 12 تیر پخش می شود.
برنامه نیستان رادیو فرهنگ به تهیه كنندگی وحید رستگاری و اجرای فاطمه ركنی تقدیم دوستداران موسیقی می شود.