برنامه «مستند فرهنگ» سری به فرهنگ غذایی زده و سراغ «كباب» و تاریخچه این خوشمزه همه پسند می رود.
مفاهیم مربوط به آشپزی بخش مهمی از فرهنگ هر تمدنی را تشكیل میدهند. فرهنگ از لحظه فراهم كردن مواد اولیه برای طبخ گرفته تا هنگام صرف غذا دخیل است. ایرانیان، صاحب فرهنگی غنی در آشپزیاند، در برنامه مستند فرهنگ امروز یكشنبه 6 اردیبهشت ماه تاریخچه كباب در ایران مورد بررسی قرار می گیرد؛ اینكه كباب از چه زمانی وارد كشور شده است و تاریخچه آن چیست.
برنامه « مستند فرهنگ» ساعت 15:30 به همت گروه تولید و تامین از رادیو فرهنگ پخش می شود.