مراسم افتتاح رادیو كتاب با شعار «صدای كتاب، صدای دانایی» امروز یكشنبه دوم اردیبهشت در رادیو برگزار شد.
این مراسم با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید رمضان موسوی مقدم- قائممقام رئیس صدا و سیما، حمید شاهآبادی- معاون صدا نیكنام حسینی پور مدیر عامل خانه كتاب ، دكتر قادر آشنا؛ قائممقام نمایشگاه كتاب تهران و جمعی از مدیران شبكههای رادیویی دراستودیو 29 ساختمان رادیو برگزار شد.
حمید شاه آبادی معاون صدا همزمان با افتتاح رادیو كتاب گفت: بسیار خرسندیم كه برای دومین سال است كه شبكه رادیویی كتاب كار خود را آغاز میكند. از ما خواسته شد كه در طول سال فعالیت مستمری درباره كتاب و كتابخوانی داشته باشیم و در سالی كه گذشت در همین راستا روزانه 4 ساعت به این مقوله میپرداختیم.
وی ادامه داد: اكنون رادیو كتاب با ارائه برنامههایی به شكل 24 ساعته این رویداد بزرگ فرهنگی را به كل كشور اطلاع میدهد ما باید در حوزه علم، اندیشه و خرد در صدد ارائه كارهای خوب باشیم و به كمك اهالی رادیو به ویژه رادیو فرهنگ میتوانیم این اتفاق را رقم بزنیم.
شاه آبادی گفت: باید تلاش كنیم دغدغه كتابخوانی را به خانهها ببریم و روایت گر دغدغههای ناشران اهالی كتاب باشیم.
وی افزود: پایگاه جامع كتاب گویا كه قریب روزانه 400هزار نفر از شنوندگان به آن پیامك می دهند نشاندهنده تكلیف و وظیفه رادیو برای ترویج فرهنگ كتاب و كتابخوانی است.
نیك نام حسینی پور نیز در این مراسم گفت: امیدوارم مباحث درباره كتاب در رادیو ادامه دار باشد، رادیو رسانه فرهیختگان است و از بدو اختراع چند وجهی بوده است.
مدیرعامل خانه كتاب افزود: برنامههای رادیو هم سرگرم كننده و هم اطلاع دهنده است، ما در حوزه كتاب و فرهنگ هم شاهد آثار قابل قبولی از رادیو بوده ایم و امیدواریم چنین برنامههایی ادامه دار باشد.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی مقدم در آیین افتتاح رادیو كتاب گفت: بیش از 100 هزار عنوان كتاب در هر سال در كشورمان به رشته تحریر در میآید كه كار بسیار بزرگی است این نشان میدهد ما چه ظرفیت فرهنگی عمیق و ارزشمندی داریم.
قائم مقام رئیس رسانه ملی ادامه داد: ما میتوانیم بیش از 60 هزار موضوع را در سال منتشر كنیم كه این نكته بسیار مهمی است نكته مهم دیگر این است كه روزانه 400 هزار نفر با رادیو كتاب در ارتباط هستند.
وی گفت: این مخاطبان شامل افرادی كه فرصت مطالعه ندارند یا افرادی كه شرایط مطالعه ندارند میشود بسیاری از روشندلان ما كه امكان مطالعه كتاب ندارند از طریق رادیو كتاب در جریان برنامههای مختلف قرار میگیرند.
قائم مقام رئیس رسانه ملی افزود: كتاب به علم و دانایی انسان عمق میبخشد و رادیو كتاب هم میتواند به بالا رفتن سرانه مطالعه كمك كند.
همچنین در این مراسم متن مكتوب نیلوفر زندیان مدیر و مسئول راه اندازی رادیو كتاب به مراسم افتتاح رادیو كتاب قرائت شد.
رادیو كتاب فعالیت خود را از اول اردیبهشتماه آغاز كرده و تا پایان سیودومین دوره نمایشگاهبینالمللی كتاب تهران ادامه خواهد داد. شنوندگان و كتاب دوستان میتوانند برنامههای این شبكه را روی موج اف.ام 5/89 مگاهرتز دنبال كنند.