عضو كمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی بیان كرد: لایحه صیانت، كرامت و تامین امنیت بانوان مدت هاست در دولت معطل مانده و به مجلس ارائه نشده است.
فاطمه رحمانی در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 26 آذرماه) مجلس شورای اسلامی، در نطق میان دستور خود گفت: سلام بر ملت عزیز ایران، مردم شریف حوزه انتخابیه مشهد مقدس و شهرستان كلات و سلام بر شهیدان و سربازان بی ادعای رهبری و نظام اسلامی. سلام به صیادها، سلیمانی ها و فخری زاده ها كه خون به ناحق ریخته شده آنها در رگ های جوانان این سرزمین جاری است. شهیدانی كه نمادها و نشانگان غرور و هویت ملی ما هستند و شلیك به قلب آنها شلیك به قلب سرمایه های ملی ما است و التیام ما جز با انتقام سخت ممكن نیست.
نماینده مردم مشهد و كلات در مجلس ادامه داد: امروز سودای مذاكره با قاتلان شاهدان شهید، ترور هزارباره غرور و هویت ملی است، لذا اجازه نخواهیم داد دشمن جسارت سخن از مذاكره و میز ذلتی كند كه برخی بخواهند بر سر آن میز ذلت خون شجاعان سرزمین مان را پایمال سازد. فرزندان غیور این مرز و بوم پرافتخار میز مذاكره را با تمام گزینههای ذلت آورش بر سر صهیونیسم و لیبرالیسم می شكنند چون باور دارند مسیر پیشرفت ایران اسلامی از توان داخلی می گذرد.
وی گفت: برادران و خواهران گرامی در مقطع حساس كنونی مردم مقاوم ایران چشم به ما دوخته اند تا متفاوت ترین مجلس این سرزمین باشیم، مهمترین، فوری ترین و مدبرانه ترین تصمیمات را بگیریم، فارغ از هیاهو و جنجالهای سیاسی و عافیت طلبانه انقلابی گری را به درستی و در راستای منافع نظام و مردم ترجمه كنیم.
عضو كمیسیون اجتماعی مجلس بیان كرد: دست رد به سینه تعدد طرح ها، سوال ها، تذكرهای فاقد اولویت بزنیم، مماشات را به عنوان مهمترین آفت تدبیر و اقتدار خود بدانیم و شجاعانه حافظ منافع مردم باشیم، این مجلس زمانی متفاوت است كه نظارت به موقع، اثر بخش و شجاعانه پیشانی و نماد اقتدارش باشد.
این نماینده مجلس اظهار داشت: مردم امروز در التهاب لجام گسیخته بازار ارز، طلا، مسكن، خودرو، نهاده های دامی، مرغ، تورم و گرانیهای سریالی كه هر روز تكانه های روانی و اقتصادی بر آنان وارد می كنند تب كرده اند و باعث این تب و التهاب برخی از مسئولین ناكارآمد و فراموشكاری هستند كه از یاد برده اند قدرت خود را از كجا و چگونه به دست آورده اند و با اشرافی گری سوء تدبیر، سوء استفاده از بیت المال موجب اعتماد زدایی از مردم و تضعیف سرمایه های اجتماعی نظام شده اند.
رحمانی در ادامه نطق میان دستور اظهار داشت: شجاعت در تصمیم گیری را كشته اند، مصلحت را به جای عقلانیت بزك كرده اند و حقیقت را در مسلخ مصلحت اندیشی سیاسی قربانی كرده اند، امروز امید مردم به این انقلاب را ناكارآمدان و خائنین به بیت المال ذایل می كنند، راه كار مقابله با این آفت های مهلك برخوردهای انقلابی است.
وی تاكید كرد: قانون گریزان، فاسدان، رانت خواران و دلالان عرصه اقتصادی باید به مردم معرفی شوند و مقابل چشمان مردم مجازات شوند، اینان همان بن حرمله های معاصر هستند كه باید به واسطه ترك فعل توسط آنان به دست و پایشان غل و زنجیر بسته شود. هر روز در میان بازار گردانده شوند، شلاق بخورند و عرصه به آنان چنان كم شوند كه بیت المال را برگردانند و دیگر كسی جرأت قانون گریزی، ویژه خواری و دست اندازی به اموال مردم را نداشته باشد.
نماینده مردم مشهد و كلات خطاب به روحانی گفت: آقای رئیس جمهور شما رئیس قوه مجریه هستید و هدایت دستگاه های اجرای بر عهده شما است تدبیر شما كجاست كه جلوی این آشفته بازار را بگیرد و این بی سامانی ها را سامان ببخشد این چه تدبیری است كه از آن نور امیدی به جامع ساطع نمی شود، در سایه مشكلات فراوان اقتصادی، نظارت بر امور فرهنگی نیز تحت شعاع قرار گرفته و شاهد ولنگاری ها و رهاشدگی در حوزه نشر، هنر، فضای مجازی و سایر حوزه های فرهنگ هستیم.
این نماینده یادآور شد: گرچه مجلس یازدهم از ابتدای شروع به كار سعی در نهایت تعامل و هم افزایی با دولت را داشته اما آشكار می گویم ادامه این وضع خسارت بار است.
رحمانی اظهار داشت: نكته دیگر در این مجال كوتاه موضوع مهم زنان و خانواده است بر اساس اصل دهم قانون اساسی باید تمام قوانین و مقررات و سیاست های اجرایی كشور خانواده محور باشد و با كاركرد خانواده مغایرت نداشته باشد آیا به واقع این چنین است؟ به عنوان مثال متاسفم كه بگویم پس از گذشت چهار سال از ابلاغ سیاست های كلی خانواده 14 سال از تصویب قانون تسهیل ازدواج جوانان نه از تاك نشانی هست و نه از تاكستان.
این نماینده مجلس توضیح داد: براساس قانون برنامه ششم توسعه باید طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانواده توسط معاون زنان ریاست جمهوری به مجلس ارائه می شد كه پس از گذشت چهار سال از برنامه هنوز اقدامی صورت نگرفته است، لایحه صیانت، كرامت و تامین امنیت بانوان مدت ها است معطل مانده و به مجلس ارائه نشده است.
وی گفت: همكاران گرامی زنان نیمی از جامعه هستند و بر اساس قاعده و منطق گفتمان اسلامی باید به موضوعات تمامی آنان توجه ویژه شود، زنان خاندار و شاغل كه با توجه به ویژگی های فرهنگ اسلامی باید ضوابط متناسب برای آنان تدبیر شود به گونه ای كه هم وظایف همسری، مادری و هم نقش آفرینی و مسئولیت های اجتماعی آنان مورد توجه باشد.
این نماینده مجلس اظهار داشت: امروز مسئله زنان سرپرست خانواده جدی است كه باید طبق قانون برای آنان كه توان كار دارند شرایط كار ایجاد كرد و اجازه نداد آنان در نا كجا آبادهای معیشتی و اقتصادی گرفتار شوند، از آنجا كه مسئله زن و خانواده از مسائل درجه یك كشور است مجلس محترم باید این رویكرد را در مسئولیت خود جاری سازد.
عضو كمیسیون اجتماعی مجلس بیان كرد: تحول ساختاری در حوزه زنان مهم و اساسی است لذا مركز عالی فراقوه ای زنان و خانواده باید در دستور كار مجلس قرار گیرد، امروز در خلأ این مركز شاهد تراژدی جابجایی نظام اولویت های زنان بر اساس رویكردهای سیاسی و سلایق جناحی هستیم./
خبرگزاری خانه ملت