پخش مذاكرات علنی مجلس شورای اسلامی یكشنبه،سه شنبه و چهارشنبه از ساعت حوالی 8 صبح تا قبل از اذان ظهر به مدت متغیر

رادیو فرهنگ

پخش مذاكرات علني مجلس شوراي اسلامي

بانك مركزی موانع سر راه تولید را بردارد

نماینده مردم تبریز در مجلس خواستار برداشتن موانع از سر راه تولید از سوی بانك مركزی و حل مشكل گمركی تولیدكنندگان شد.

1403/02/02
|
13:56

سید محمدرضا میرتاج الدینی در نشست علنی امروز (یكشنبه، 2 اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در تذكری با بیان اینكه رهبر معظم انقلاب امسال را سال جهش تولید با مشاركت مردم نامیده اند، گفت: اولین و مهم ترین مخاطب این جریان دولت است كه باید موانع سر راه تولید را بردارد.

نماینده مردم تبریز، اسكو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح كرد: یكی از اعضای بخش خصوصی، خط تولید ارزشمندی به میزان 4 همت را وارد كشور كرده و قصد تولید استیل در كشور را دارد اما مواد اولیه آن در گمرك باقیمانده و اجازه خروج به آن داده نمی شود.

وی افزود: این در حالی است كه این كارخانه میزان زیادی استیل در طول سال با سرمایه شخصی تولید می كند و می تواند نیاز كشور در این بخش را تامین كند اما بانك مركزی می گوید به دلیل عدم ثبت سفارش اجازه ترخیص بار خود را ندارد در حالی كه زمانی كه این بار به كشور آمده بود هنوز قانون ثبت سفارش به تصویب نرسیده بود./
منبع: خبرگزاری خانه ملت

دسترسی سریع
پخش مذاكرات علنی مجلس شورای اسلامی