نماینده مردم اراك در مجلس با تذكر به هیات نظارت شورای نگهبان در رابطه با تبعیض در تائید صلاحیت های نامزدهای انتخاباتی، گفت: مماشات با مفسدان حاصلی جز ایجاد بی اعتمادی و سرخوردگی در میان مردم ندارد.
علی اكبر كریمی در نشست علنی امروز (سه شنبه، 19 دی ماه) مجلس شورای اسلامی در تذكر شفاهی گفت: در ایام گذشته شاهد اعلام نتایج بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات بودیم لذا جا دارد از زحمات تمامی دست اندركاران این انتخابات به ویژه هیات های اجرایی و نظارت شورای نگهبان در استان ها و شهرستان ها تقدیر كنم.
نماینده مردم اراك و كمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی افزود: مجلس یازدهم با استناد به وصیتنامه امام راحل (ره) كه فرمودند از نمایندگان در این عصر و عصرهای آینده می خواهم كه اگر خدای ناخواسته عناصر منحرفی با دسیسه و بازی سیاسی وكالت خود را به مردم تحكیم كردند، مجلس اعتبارنامه آن ها را رد كند و نگذارد حتی یك عنصر وابسته و مخرب به مجلس راه یابد.
وی ادامه داد: در این راستا مجلس در اقدامی جدی برای مبارزه با فساد اعتبارنامه نماینده گچساران را رد كرد تا پایبندی خود را به اصل مبارزه با فساد كه همواره مورد تاكید مقام معظم رهبری بوده است نشان دهد، مگر نه آنكه ایشان در 15 فروردین سال جاری مبارزه جدی و بدون رودربایستی با هر گونه فساد را به مجلس توصیه كردند و فساد را اژدهایی هفت سر و مبارزه با این اژدها را كاری بسیار دشوار خواندند.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم اظهار كرد: همچنین مقام معظم رهبری فرمودند؛ فساد بیماری بسیار مهلك و خطرناك و مسری است كه مردم را نا امید و میل به سلامت اخلاقی را كاهش می دهد لذا مبارزه با آن باید در رأس كارهای مهم سه قوه و همه دستگاه ها باشد.
نماینده مردم اراك، كمیجان و خنداب در مجلس تاكید كرد: امروز در ذهن نمایندگان مردم و نیروهای انقلابی این سوال ایجاد شده كه چرا علیرغم افزایش مستندات و تخلفات و مواضع ضد انقلابی فردی خاص طی سال های اخیر و نظریه های منفی مراجع قانونی درباره وی، صلاحیت او در هیات نظارت تائید شده است؟، بر اساس مفاد فرمان 8 ماده ای امام راحل (ره)، رهبر معظم انقلاب خطاب به رؤسای قوای سه گانه در مورد مبارزه با فساد اقتصادی فرمودند؛ مماشات با مفسدان حاصلی جز ایجاد بی اعتمادی، یاس و سرخوردگی در بین مردم نخواهد داشت. همچنین معظم له تاكید كردند؛ به مسئولان خیرخواه در قوای سه گانه بیاموزید كه تسامح در مبارزه با فساد به نوعی همدستی با مفسدان است و اعتماد عمومی را به دستگاه های دولتی و قضائی از بین می برد بنابراین این دستگاه ها باید در برخورد با مجرم و متخلف قاطعیت داشته و عدم تزلزل خود را نشان دهند.
كریمی مطرح كرد: با توجه به اعلام زمان رسیدگی صلاحیت نامزدهای انتخابات مجلس به نظر می رسد در مورد نحوه رسیدگی به صلاحیت ها و نتیجه حاصل از آن در مورد برخی از نامزدها، هیات نظارت شورای نگهبان برخوردی تبعیض آمیز داشته و با كمال تاسف دیده می شود صلاحیت برخی از افراد كه كلكسیون مصادیق فساد اداری، مالی، اقتصادی، سیاسی و اخلاقی هستند، تائید شده و افرادی با مصادیق تخلفات و فسادی به مراتب كمتر رد صلاحیت شده اند./
منبع: خبرگزاری خانه ملت