رئیس كمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: به دلیل عدم تحقق منابع پیش بینی شده در بودجه برای پوشش دارویی بیماران امروز مردم با مشكل مواجه هستند.
حسینعلی شهریاری در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی گزارش كمیسیون برنامه و بودجه در خصوص تحقق احكام تكلیفی منتخب بودجه سال 1402 كل كشور بیان كرد: وزارت بهداشت و درمان باید سلامت مردم را تامین كند اما به علت مشكلات امروز خودش دچار بیماری شده است. منابع مالی كه در بودجه مصوب شد تا پرداختی از جیب بیماران كاهش پیدا كند به علت اینكه سازمان برنامه به قول خود عمل نكرده است محقق نشده است.
وی در ادامه اظهار كرد: قرار بود 69 هزار میلیارد و به عبارتی ماهیانه 5 هزار و 700 میلیارد به بیمهها پرداخت شود تا پوشش دارویی مردم با مشكلی مواجه نشود، اكنون كه پنج ماه از سال میگذرد فقط 12 هزار میلیارد یعنی كمتر از یك دوم منابع پیش بینی شده، تحقق یافته است. از سوی دیگر منابعی كه قرار بود از محل یك درصد مالیات بر ارزش افزوده به این حوزه اختصاص پیدا كند و بالغ بر 25 هزار میلیارد بود میزان اندكی یعنی حدود 6 هزار و 600 میلیارد تحقق یافته است.
رئیس كمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینكه در تامین دارو و شیرخشك منابع مالی اندك است، گفت: اعتبارات محرومیتزدایی پرداخت نشده است. آیا گوش شنوایی در مسئولان وجود دارد؟
منبع: ایسنا