پخش مذاكرات علنی مجلس شورای اسلامی یكشنبه،سه شنبه و چهارشنبه از ساعت حوالی 8 صبح تا قبل از اذان ظهر به مدت متغیر

رادیو فرهنگ

پخش مذاكرات علني مجلس شوراي اسلامي

نظری: برنامه هفتم توسعه نباید كپی شده باشد

نماینده خلخال در مجلس شورای اسلامی با تاكید بر اینكه برنامه هفتم توسعه نباید كپی شده باشد، گفت: باید برنامه‌ای دقیق متناسب با شرایط داخلی و خارجی و نقاط ضعف، قوت‌ها، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها نوشته شود و بتواند مسائل و مشكلات را حل كند.

1401/10/18
|
12:21

سیدغنی نظری در جلسه علنی امروز یكشنبه مجلس، در تذكری با بیان اینكه «بر اساس ماده 22 آیین نامه داخلی مجلس حفظ شأن و جایگاه مجلس به عنوان اصلی‌ترین مركز قانونگذاری كشور از وظایف نمایندگان است» اظهار كرد: از موضع ریاست مجلس تشكر می‌كنم كه اصرار دارد اول برنامه هفتم توسعه در مجلس بررسی شود و بعد بودجه سال 1402 مورد رسیدگی قرار بگیرد. اینكه برنامه ششم در تبصره ای از بودجه تمدید شود، یعنی بدون چراغ راه حركت می‌كنیم.

وی با تاكید بر اینكه برنامه‌های توسعه به عنوان چراغ راه است، افزود: علت اینكه مجلس شورای اسلامی اصرار به برنامه دارد این است كه در برنامه باید موارد كلی توسعه كشور نگاشته شود و آزمونی است برای نمایندگان مجلس یازدهم چراكه می‌خواهند برنامه‌ای بنویسند كه بعد از اینكه مجلس یازدهم به پایان می‌رسد این برنامه تاثیر گذار در كل كشور است و لذا اصرار ما بر اولویت رسیدگی به برنامه این است كه برنامه، سندی بالادستی است كه به نحوی راهبرد سندهای پایین دستی را مشخص می‌كند.

این عضو كمیسیون اقتصادی مجلس عنوان كرد: به دولت تاكید می‌كنیم كه اول برنامه و بعد بودجه را بدهد؛ اینكه دولت بخواهد از طریق رسانه‌های مختلف مجلس را تحت فشار بگذارد كه بودجه تصویب شود و برنامه در یكی از تبصره‌های بودجه تمدید شود صحیح نیست؛ دلیل اینكه سال گذشته برنامه ششم توسعه تمدید شد این بود كه دولت جدید مستقر شده بود و این امكان برای دولت فراهم نشد اما دولت از شهریور ماه فرصتی 3 ماهه داشت.

نظری در پایان تاكید كرد: برنامه هفتم نباید كپی شده باشد بلكه برنامه‌ای دقیق متناسب با شرایط داخلی و خارجی و نقاط ضعف، قوت‌ها، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها نوشته شود و بتواند مسائل و مشكلات را حل كند.
منبع: ایسنا

دسترسی سریع
پخش مذاكرات علنی مجلس شورای اسلامی