رئیس كمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تاكید كرد: هدف از تصویب قانون جوانی جمعیت تقویت نهاد خانواده است كه قطعا یكی از مثبت ترین نتایج آن كاهش آسیبهای اجتماعی خواهد بود.
مهدی عیسیزاده در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی گزارش مشترك كمیسیون فرهنگی، اجتماعی و بهداشت در مورد نحوه عملكرد دستگاههای مسئول در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت بیان كرد: حمایت از خانواده با رویكرد جوانی جمعیت برآمده از تغییر نگرشی است كه در سطح كلان مدیریتی رخ داده و معطوف است به هشدارهای رهبری نسبت به سالخورده شدن جمعیت كشور. این موضوع در مجلس دنبال شد و در نهایت قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت با هدف حمایت از خانوادهها و افزایش نرخ باروری برای تعادل در هرم سنی و توام با ارتقای شاخصهای كیفی به تصویب رسید.
وی ادامه داد: مجلس شورای اسلامی با اجرای آزمایشی این قانون به مدت هفت سال موافقت كرده اس،ف گزارشی كه اكنون در حال بررسی است بخشی از اقدامات نظارتی در جهت اجرای قانون حمایت از خانواده است.
رئیس كمیسیون اجتماعی در ادامه اظهار كرد: این گزارش، عملكرد دستگاههای اجرایی بر احكام این قانون در حوزه ساختار، مقررات، تامین بودجه و احكام اجرایی را بررسی میكند تا چالشهای موجود شناسایی شده و در جهت رفع آنها گام برداشته شود.
عیسی زاده در پایان تاكید كرد: در این قانون مصوب شده تا ستاد ملی جمعیت به منظور انجام هماهنگیها تشكیل شده و ریاست آن به عهده رئیس جمهور است. 28 فقره حكم دارای ماهیت بودجهای در این قانون پیش بینی شده كه باید اجرایی شود. شاه بیت این قانون این است كه ما در برنامه ریزیهای خود هرچقدر نسبت به تقویت نهاد خانواده گام برداریم باز هم كم است و قطعا تقویت بنیان خانواده منجر به كاهش آسیبهای اجتماعی خواهد شد. در جریان اعتراضات اخیر نیز دیدیم كه نهاد خانواده چقدر در كاهش آسیبهای اجتماعی میتواند تاثیرگذار باشد.
منبع: ایسنا