مستند پژوهشی ترانه باران سه شنبه 8 اسفند در سفر به استان كهكیلویه و بویراحمد درباره هنر و صنایع دستی مردان اقوام مختلف این استان را بررسی می كند.
مستند پژوهشی ترانه باران هر روز ساعت 12:45 از گروه جامعه پخش می شود. این برنامه در مجموعه جدید خود از به مردم شناسی، فرهنگ مردم ، آداب و رسوم و آواها و نواهای كهكیلویه و بویراحمد می پردازد.
در سری جدید برنامه ترانه باران كه بررسی مردم شناسی استان كهكیلویه و بویراحمد است ، دكتر فیض الله افرازی زاده كارشناس برنامه درباره هنر و صنایع دستی مردان اقوام مختلف در استان كهكیلویه و بویر احمد صحبت می كند.
مریم فرخی گزارشگر برنامه گزارشی از سفر خود به این استان و صنایع دستی مردان اقوام مختلف در این استان ارائه می دهد.
صنایع دستی عشایر استان كهگیلویه و بویراحمد همانند دیگر عشایر ایران از جایگاه ویژه ای برخوردار است و چون دامپروری و پرورش دام یكی از محورهای اصلی زندگی آنهاست. پشم و موی حاصل از طریق دامداری به مصرف تهیه و تولید صنایع دستی و دستبافت های متعددی می گردد. كه عشایر این خطه می توانند علاوه بر مصرف شخصی، بخشی از آنها را به عنوان صنعت دستی به جامعه غیرعشایری عرضه كنند.
از جمله این صنایع دستی می توان به قالی و قالیچه، گلیم، گبه، خورجین، جاجیم و … اشاره نمود.
ترانه باران به سردبیری و تهیه كنندگی؛ حسین مشفق قاسم آباد از رادیو فرهنگ روی موج اف ام 106 ردیف و ای ام ردیف 585 پخش می شود.