رادیو فرهنگ با «چاپخانه» به سراغ خشكسالی در آلاله های باغ سرهنگ می رود

یك نویسنده و یك مترجم امروز مهمان برنامه «چاپخانه» رادیو فرهنگ می شوند تا یك نمایش نامه ایرانی و رمان پلیسی خارجی معرفی و بررسی شود.

1399/02/28
|
09:28

در برنامه «چاپخانه » یكشنبه 28اردیبهشت ماه «صادق وفایی» به عنوان كارشناس مجری در گفتگو با آزاده رمضانی مترجم رمان پلیسی « خشكسالی » این اثر را معرفی و بررسی می كند.
كتاب خشكسالی (The dry) ، رمانی بی‌نظیر و اولین رمان جین هارپر بود كه در سال 2016 منتشر و با استقبال زیادی رو‌به‌رو شد و سال 2017 جوایز متعددی از جمله جایزۀ خنجر طلایی انجمن جنایی‌نویسان انگلستان، جایزۀ ادبی ویكتورین پریمیِر و جایزۀ كتاب ناشران مستقل آمریكا را از آن خود كرد. جین هارپر (Jane Harper) در سال 2018 نیز موفق به كسب جایزۀ بهترین رمان جنایی - تریلر بریتانیا شد.
همچنین در این برنامه می توانید شنونده گفتگوی «بهاره برهانی» با«فرزانه فتاحی» نویسنده كتاب آلاله ها و سایه های باغ سرهنگ دباغچی باشید ،این كتاب شامل دو نمایشنامه «آلاله‌ها» و «سایه‌های باغ سرهنگ دباغچی» است.
برنامه «چاپخانه» با اجرای لیدا وحیدی و تهیه كنندگی پرویز جمالی با موضوع معرفی تازه های نشر و گفتگو با نویسندگان و مترجمان درخصوص آثارشان یكشنبه ها ساعت 16 برروی موج اف ام ردیف 106مگاهرتز از رادیو فرهنگ پخش می شود.


دسترسی سریع