مراسم پایانی این رویداد كه قرار بود 21 اسفندماه برگزار شود، برای حفظ سلامت شهروندان و با توجه به تاكید وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر اولویت سلامت جامعه در وضعیت كنونی منتفی شد
در چهارمین دوره جام باشگاههای كتابخوانی كودك و نوجوان دو هزار شهر و روستا با قریب به بیست و پنج هزار باشگاه كتابخوانی مشاركت داشتند. هر شهرستان در بخشهای چندگانه این رقابت سه اثر را ارائه كردند. همچنین شهرهای دارای پنجاه باشگاه كتابخوانی امكان ارسال پنج اثر در هر بخش داشتند. داوری مرحله اولیه این رقابت انجام شده است. بخشهای رقابتی جام باشگاههای كتابخوانی كودك و نوجوان عبارت است از؛ «بهترین فیلم موبایلی»، «بهترین باشگاه كتابخوانی»، «بهترین نامه به نویسنده»، «بهترین كتاب به انتخاب كودكان و نوجوانها»، «بهترین مهد كودك»، «كتابفروش برگزیده» و «تسهیلگر برگزیده» و همچنین جایزه ویژه بخش استمرار به باشگاهی اهدا میشود كه فعالیتهایش در این سالها مستمرا ادامه یافته است.
افزایش سرانه مطالعه میان كودكان و نوجوانان از جمله اهداف برگزاری جام باشگاههای كتابخوانیست. همچنین تقویت فرهنگ گفتوگو و استدلال و مهارت در بحث و قدرت تحلیل و تفكر انتقادی در كودكان و نوجوانان، افزایش اعتماد به نفس كودكان ونوجوانان با شركت آنان در بحثهای گروهی، تشویق كودكان و نوجوانان به خواندن همراه با درك مطلب، عادت دادن دانشآموزان برای مراجعه به كتابفروشی، گسترش فرهنگ همكاری و مشاركت و كار گروهی، تلاش برای پیشرفت تحصیلی از راه برنامههای سرگرم كننده میان كودكان و نوجوانان، كمك به تأسیس و تقویت كتابخانههای كوچك كلاسی، مهدكودكی، كانونی، آپارتمانی، محلهای، مسجدی، برقراری ارتباط بین اهل قلم و كودكان و نوجوانان، كمك به گسترش، تبلیغ و معرفی كتاب از دیگر اهداف برگزاری این رویداد و پویش ملی است.
منبع : خبرگزاری مهر