تا انتخابات: آنچه یك كاندید برای تبلیغات باید انجام دهد

مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی):من به نامزدهای محترم عرض میكنم نیّتهایتان را خدایی كنید؛ برای قدرت نباشد، برای خدمت باشد.

1396/02/20
|
19:16

دوازدهمین دوره ی انتخابات ریاست جمهوری در پیش است و این روزها بازار تبلیغات كاندیداها داغ .هر كس برنامه هایی دارد و وعده ای می دهد . اما كاندیداها در انتخابات باید به چه نكاتی توجه كنند ؟ و چگونه باید تبلیغ كنند ؟
در روز كارگر و در دیدار جمعی از كارگران با رهبر معظم انقلاب ،حضرت آیت الله خامنه ای ( مدظله العالی) ایشان نكاتی را به نامزدهای محترم انتخاباتی گوشزد كردند كه این نكات را از برگرفته از سایت Khamenei.ir نقل می كنیم.

یك عرض هم به نامزدهای محترم داریم؛ حالا شش نفر از آقایان محترم، نامزدها هستند. اوّلاً من به نامزدهای محترم عرض میكنم نیّتهایتان را خدایی كنید؛ برای قدرت نباشد، برای خدمت باشد. اگر كسی برای خدمت به مردم، بخصوص خدمت به طبقات ضعیف، وارد میدان مبارزه بشود، هر حركت او، هر كلمه‌ی او، هر حرف او حسنه است، پیش خدای متعال اجر دارد. با این نیّت وارد بشوید؛ با نیّت خدمت. این حرف اوّل.
مطلب دوّم اینكه شعارها را جوری انتخاب كنید كه همه بدانند شما میخواهید از قشرهای ضعیف كشور و طبقات ضعیف كشور حمایت كنید، مشكلِ [مردم] مشكل‌دار را میخواهید برطرف كنید. ما یك پیكره‌ای هستیم؛ جامعه مثل پیكر یك انسان است؛ ببینیم كجایمان ضعیف است، به كجا خون نمیرسد، كجا محتاج رعایت بیشتر است، به آن برسیم؛ نه اینكه به بقیّه‌ی جاهای بدن بی‌اعتنائی كنیم؛ نه، امّا اولویّت را این [بخش] قرار بدهیم. بنده در دولتهای مختلف، گاهی اوقات اعتراضهای سختی داشتم به مسئولین گوناگون. حالا ما این اعتراضها را معمولاً جلوی مردم و در مظهر افكار عمومی نمی‌آوریم؛ چون مردم از دعوا و اوقات‌تلخی و مانند اینها خیلی خوششان نمی‌آید، فایده‌ای هم ندارد؛ امّا با خود مسئولین كشور بنده گاهی اوقات، اوقات‌تلخی‌های زیادی داشتم. یكی از موارد زیاد اوقات‌تلخی، همین بوده كه چرا این اولویّتها را رعایت نمیكنید. اولویّت چیست؟ در بخشهای مختلف -خب كشور بخشهای اقتصادی دارد، بخشهای فرهنگی دارد، بخشهای گوناگون سیاسی، علمی و غیره- در هر بخشی یك اولویّتی وجود دارد؛ آن را باید رعایت كرد، آن را باید دنبال كرد، آن را باید جلو انداخت. این آقایانی كه امروز نامزد انتخاباتند، تصمیم بگیرند و بین خودشان و خدای متعال عهد كنند كه اگر از طرف مردم مقبول شدند و رأی آوردند، اولویّتها را رعایت كنند؛ آنجایی‌ را كه بیشتر نیاز به مراقبت دارد، بیشتر مورد توجّه قرار بدهند؛ برنامه‌ها را آن‌جور [دنبال كنند].
این را هم همه بدانند، خود نامزدهای محترم هم بدانند كه ما جز با كار جهادی و كار انقلابی نخواهیم توانست این كشور را به سامان برسانیم. در همه‌ی بخشها، كمربسته بودنِ مثل یك جهادگر لازم است‌؛ این اگر بود، كارها راه می‌افتد؛ این اگر بود، بن‌بست‌ها باز میشود، شكافته میشود؛ [یعنی] كار فراوان، پُرحجم و باكیفیّت و مجاهدانه و انقلابی. انقلابی یعنی چه؟ بعضی خیال میكنند وقتی میگوییم انقلابی، یعنی بی‌نظم؛ نخیر، اتّفاقاً یكی از خطوط اصلی انقلابی‌گری، نظم است؛ منتها انقلابی، یعنی اینكه خودمان را سرگرم كارهای حاشیه‌ای و تشریفاتی و زرق‌وبرقی و مانند اینها نكنیم؛ كار انقلابی یعنی برای یك مجوّز [راه‌ها را كوتاه كنند]. عدّه‌ای از این كارآفرینانِ بااخلاص و متدیّن، چندی پیش آمدند با ما ملاقات كردند و گفتند كه برای مجوّزِ یك چیز كوچك -كه حالا اسم آوردند و بنده نمیخواهم جزئیّات را بیان كنم- باید انسان از مثلاً 20 یا 25 جا مجوّز بگیرد؛ اینها كار غیر انقلابی است. كار انقلابی یعنی آن كسانی كه ضوابط را تعیین میكنند، بیایند راه‌ها را كوتاه كنند؛ راه‌های میان‌بُر بگذارند جلوی پای مردم، جلوی پای كارآفرین، جلوی پای كسی كه میخواهد خدمت بكند؛ كارهای لازم اینها است، [مسئولین] دامن همّت به كمر بزنند و واقعاً كار كنند.
یك سفارش دیگر هم مربوط به مسئولان دولتی است كه انتخابات را برعهده دارند؛ چه در وزارت كشور، چه در شورای نگهبان، چه در تبلیغات -كه در صدا و سیما است و جاهای دیگر- چه در بخشهای مختلفی كه حالا ان‌شاءالله در روز رأی‌گیری رأی خواهند گرفت، امانت مردم را حفظ كنند؛ این آراء مردم، این حضور مردم، امانت مردم است. این امانت را در نهایتِ احتیاط حفظ كنند و نگه دارند؛ مبادا خدای‌نكرده كسانی بتوانند به این امانت دست‌درازی كنند. قانون را به‌طور دقیق رعایت كنند؛ در قبال هیچ‌كس نسبت به قانون رودربایستی و مانند این حرفها نداشته باشند. قانون، قانون است؛ برای همه است؛ هیچ استثنائی در مورد قانون وجود ندارد. قانون را رعایت كنند تا ان‌شاءالله یك كار درست، صحیح و مطلوب و مرضیِّ حقِّ متعال انجام بگیرد. و مكرّر من عرض كرده‌ام باز هم تكرار میكنم كه رأی مردم حقّ‌النّاس است؛ اگر كسی [به آن] تعرّض كند، تعرّض به حقّ‌النّاس كرده است كه از عهده‌ی حقّ‌النّاس برآمدن، كار بسیار مشكلی است.

پروردگارا! به حقّ محمّد و آل محمّد ما را بر آنچه میگوییم و میخواهیم، توانا و قادر بفرما؛ روح مطهّر امام بزرگوار و ارواح طیّبه‌ی شهدا را از ما راضی كن؛ قلب مقدّس ولیّ‌عصر (ارواحنا فداه) را از ما راضی و خشنود كن.

والسّلام علیكم و رحمةالله و بركاته

دسترسی سریع