استقبال از مسافران نوروی با صنایع دستی

دكتر نامور مطلق معاون صنایع دستی كشور: قرار است به گردشگرانی كه برای نخستین بار وارد استانهای مختلف می شوند نمادهایی از صنایع دستی آن استان كه در اندازه ی مینیاتوری تهیه شده اهداء شود .

1395/12/25
|
14:54

دكتر بهمن نامور مطلق معاون صنایع دستی كشور درباره ی برگزاری بازارچه های صنایع دستی در نوروز گفت :بازارچه های صنایع دستی در ایام نوروز به دلیل تعدد در رشته ها و استقرار جغرافیایی وسیع ، بزرگترین بازارچه های صنایع دستی در دنیا محسوب میشوند . وی اظهار داشت در ایام نوروز 700 بازرچه با حدود هفت هزار غرفه در سراسر ایران برگزار میشود .
معاون صنایع دستی كشورخاطر نشان كرد : برگزاری این بازارچه ها و نمایشگاهها به نوعی هویت هنری و زیبایی شناسی بومی استانها را نمایش
می دهد و این آثار هنری را برای گرداشگران داخلی و خارجی معرفی میكند .
دكتر بهمن نامور مطلق در تشریح برنامه های نوروزی گفت : ما هرسال در نوروز این بازارچه ها را برگزار میكنیم اما امسال به صورت كاملتر و گسترده تر این نمایشگاهها برگزار خواهد شد همچنین امسال با تعاملی كه با هنرمندان صنایع دستی داشتیم در نوروز، برنامه ای با عنوان كارگاه گردی اجرا خواهد شد. نامور مطلق در ادامه خاطر نشان كرد : خوب است مسافرانی كه همزمان با نوروز به همدان و یزد و اصفهان و تبریز و شهرهای دیگر می روند با روش تولید صنایع دستی مختلف آشنا شوند و هموطنان و مسافران نوروزی میتوانند از كارگاههای صنایع دستی بازدید كنند مثلا عزیزانی كه به میبد در استان یزد سفر میكنند میتوانند از كارگاههای زیلو بافی بازدید كنند و از نزدیك با چگونگی بافت این هنر دستی آشنا شوند و تفاوتهای آن را با قالی بدانند و این برای جوانها و كودكان هم مناسب است كه با صنایع دستی سرزمین خود آشنا شوند .
معاون صنایع دستی در ادامه از در نظر گرفتن سوغات نوروزی برای گردشگران خبر داد و گفت : قرار است به گردشگرانی كه برای نخستین بار وارد استانهای مختلف می شوند نمادهایی از صنایع دستی آن استان كه در اندازه ی مینیاتوری تهیه شده اهداء شود .
دكتر نامور مطلق درباره ی راه اندازی موزه ی صنایع دستی در سال 96 اظهار كرد : با توجه به اینكه ایران یكی از سه قطب صنایع دستی در دنیا محسوب میشود اما تا كنون موزه ای با عنوان موزه ی صنایع دستی در كشور نداشتیم و این یكی از كمبودهای جدی ما در حوزه ی موزه هاست . وی در ادامه اظهار داشت : خوشبختانه خانم دكتر احمدی پور ریاست محترم سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی كشور طی نامه ای از مسئولین كاخ موزه ی سعد آباد خواستند تا فضایی مناسب راكه شایسته ی صنایع دستی كشورمان است در اختیار موزه ی صنایع دستی كشور قرار گیرد ، ما امیدواریم در آینده ای نزدیك بتوانیم در شهرهایی مثل اصفهان ، شیراز ، تبریز كه قطبهای صنایع دستی كشور هستند موزه ای مخصوص را با ویژگیهای مناسب صنایع دستی كشورمان بسازیم .
بهمن نامور مطلق معاون صنایع دستی كشور در پایان با تبریك فرا رسیدن سال 1396 از رادیو فرهنگ به خاطر مشاركت در گفتمان سازی و فرهنگسازی درشناساندن هنر فاخر ایرانی به ایرانیان و جهانیان تشكر كرد .

دسترسی سریع