مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری گفت: نمد شهركرد به نقاط مختلف كشور و دنیا معرفی و عرضه خواهد شد.
به نقل از روابط عمومی اداره كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، مهرداد جوادی در نخستین نشست هماهنگی راهاندازی دبیرخانه شهركرد شهر ملی نمد، اظهار كرد: معرفی شهركرد با نماد نمد و توجه به كوی نمدمالان این شهر باید مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: البته این موضوع در سالهای اخیر مورد غفلت قرار گرفته و به علت چرخه اقتصادی ضعیف جوانان از ادامه فعالیت در این هنر صنعت خودداری كردهاند.
جوادی تصریح كرد: تلاش برای پیوستن لكههای فرهنگی شهركرد در محلات هدف بر اساس طرح جامع و تفضیلی شهرداری میتواند در رونق نمدمالی تأثیرگذار باشد، همچنین برای تسریع در روند احیای این مهم میتوان از طرح بازآفرینی شهری بهره گیری كرد.
وی گفت: با راهاندازی گذر صنایع دستی شهركرد از میدان فردوسی تا میدان ابوعلی سینا در این شهر میتوان تولیدات هنر صنعتهای مختلف استان را در آن عرضه كرد.
مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بیان كرد: گرچه در این راستا باید كارگاههای واقع در كوی نمدمالان شهركرد تقویت و زمینه بازدید مشتریان از روند تولید این هنر صنعت فراهم شود.
جوادی تاكید كرد: چهارمحال و بختیاری ظرفیتهای تولیدی دیگری مانند گز بلداجی دارد كه به برند تبدیل شدهاند، در این راستا ضرورت دارد تا نسبت به معرفی و عرضه این محصولات تولیدی مهم به گردشگران و مسافران داخلی و خارجی ورودی به چهارمحال و بختیاری برنامهریزی و اقدام شود.
در ادامه معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری گفت: تشكیل دبیرخانه شهركرد شهر ملی نمد در رسیدن به اهداف مورد نظر برای تبدیل این شهر به عنوان شهر جهانی نمد تأثیر دارد.
مهرداد رئیسی افزود: تبدیل خیابان ملت غربی حدفاصل میدان فردوسی تا میدان ابوعلی سینا به بازارچه صنایع دستی استان در دستور كار اداره كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قرار دارد، همچنین این برنامه از مهمترین خواستههای كسبه و هنرمندان خیابان ملت غربی شهركرد حدفاصل میدان فردوسی تا میدان ابوعلی سینا است.
وی بیان كرد: مسئولان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان به دنبال صنعتی شدن 100 درصدی صنایع دستی نیستند و از طرفی ایجاد نوآوری و خلاقیت در تولیدات محصولات صنایع دستی مورد تاكید مسئولان اداره كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری است.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، ارتقای آموزش، افزایش تولید، بهبود بازاریابی و برندسازی تولیدات صنایع دستی استان را از دیگر برنامههای در دست اقدام این اداره كل برشمرد.
وی گفت: برای تشكیل و آغاز فعالیت دبیرخانه شهركرد شهر ملی نمد، استانداری چهارمحال و بختیاری، فرمانداری شهرستان شهركرد، شهرداری شهركرد و اداره كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان به عنوان عضو ثابت و تعدادی از دستگاههای اجرایی مرتبط حضور خواهند داشت.
رئیسی خاطرنشان كرد: حفظ بافت قدیمی كوی نمدمالان و جلوگیری از تغییر كاربری آن از سوی اداره كل راه و شهرسازی استان و شهرداری شهركرد باید مورد توجه جدی قرار گیرد