جایزه بینالمللی خوشنویسی «یاس یاسین» با حضور جمعی از مسئولان استانی و خوشنویسان ملی و بینالمللی در مشهد مقدس آغاز به كار كرد.
مراسم رونمایی از فراخوان جایزه بینالمللی خوشنویسی «یاس یاسین» با پیام وزیر ارشاد و حضور حجتالاسلام ابوترابیفرد (امام جمعه موقت تهران)، احمد مسجدجامعی (عضو شورای شهر تهران) و جمعی از مسئولان استانی و خوشنویسان ملی و بینالمللی در هتل همای مشهد آغاز شد.
مقداد صالحی، مدیر برگزاری جایزه بینالمللی خوشنویسی «یاس یاسین» در این مراسم با ارائه گزارشی از نحوه چگونگی برپایی این جایزه اظهار كرد: سال گذشته در نخستین فراخوان این جایزه، از برجستهترین خوشنویسان جهان دعوت شد تا آثار خود را با مضامینی در وصف حضرت زهرا (س) به جایزه بینالمللی خوشنویسی یاس یاسین ارسال كنند.
صالحی با بیان اینكه «دومین فراخوان جایزه بینالمللی خوشنویسی یاس یاسین در جوار حرم رضوی آغاز شد»، افزود: هنرمندان ملی و بینالمللی تا سال آینده فرصت دارند آثارشان را به دبیرخانه جایزه بینالمللی خوشنویسی یاس یاسین ارسال كنند. همچنین دومین فراخوان جایزه بینالمللی خوشنویسی «یاس یاسین» با حضور هنرمندان و اساتید پیشكسوت ملی و بینالمللی از كشورهای جهان اسلام از جمله تركیه، عراق، سوریه، بحرین، امارات و اندونزی آغاز شد.
مدیر برگزاری جایزه بینالمللی خوشنویسی «یاس یاسین» با بیان اینكه «جایزه بینالمللی خوشنویسی یاس یاسین در رشتههای نستعلیق، نسخ و ثلث برگزار میشود»، به انتشار فراخوان این جایزه بینالمللی اشاره و تاكید كرد: شركتكنندگان میتوانند تا اول دی ماه سال 98 در این رویداد بین المللی شركت كنند.
صالحی همچنین از ارسال 30 اثر به دبیرخانه جایزه بینالمللی خوشنویسی «یاس یاسین» در تهران خبر داد و گفت: این آثار از كشورهای اسلامی لبنان، مصر، سوریه و تركیه ارائه شده است.
او با تقدیر از حضور مسئولان و هنرمندان خوشنویس كشور در جایزه بینالمللی خوشنویسی «یاس یاسین»، خاطرنشان كرد: این جایزه كه امسال برای نخستین بار برگزار میشود به صورت دو سالانه طراحی شده است.
مدیر برگزاری این جایزه بینالمللی خوشنویسی با بیان اینكه «مؤسسه فرهنگی هنری یاس یاسین در 10 سال گذشته آثاری را از مفاخر ایران در ارتباط با حضرت زهرا (س) جمعآوری كرده است»، گفت: این آثار سال گذشته در شام ولادت حضرت زهرا (س) رونمایی شد و این كار همچنان ادامه دارد و امیدواریم نتیجه این حركت منجر به یك كار بینالمللی شود.
صالحی با اشاره به استقبال اساتید و هنرمندان برجسته خط و خوشنویسی از جایزه بینالمللی خوشنویسی «یاس یاسین»، گفت: مسئولان برگزاری جایزه بینالمللی خوشنویسی «یاس یاسین» به این نتیجه رسیدند كه در قالب یك جایزه بینالمللی این مراسم را هر سال برگزار و در قالب این جایزه كتابت اسما مقدس حضرت صدیقه طاهره (س) و مفاهیم مرتبط با حضرت را اجرایی كنند. تلاش داریم پس از برگزاری جایزه بینالمللی خوشنویسی یاس یاسین، تمام آثار را به یك موزه تخصصی تبدیل كنیم. در این جایزه بنا داریم برای اینكه رقابت در سطح اساتید نباشد و هنرجویان نیز بتوانند شركت كنند، 18 هدیه را به نیت سن حضرت صدیقه طاهره (س) به 18 نفر كه از نظر داوران رتبهای نمیآورند اما استعدادهای درخشانی دارند هدیه كنیم.
صالحی با اشاره به حضور اساتید داخلی و خارجی برای داوری آثار افزود: امیدواریم كتابت و نگارش نسبت به مفاهیم فاطمی در سطح كشور و بینالمللی بیشتر شود. تابلوهای بسیار خوبی در زمینه خط و خوشنویسی با موضوع مفاهیم فاطمی جمعآوری كردهایم.
او همچنین اعلام كرد: مراسم اختتامیه و اهدای جوایز دومین جایزه بینالمللی خوشنویسی یاس یاسین 25 بهمن ماه سال 98 در ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (ع) برگزار میشود.