«تا طلوع»؛ روایت امید و انتظار در میلاد امام زمان(عج) از رادیو فرهنگ

رادیو فرهنگ در روز میلاد فرخنده حضرت ولی‌عصر(عج) با ویژه‌برنامه «تا طلوع» از گروه جامعه و جوان، به تبیین نقش امید، انتظار و سبك زندگی مهدوی در پیشرفت جامعه می‌پردازد.

1404/11/14
|
08:59

برنامه «تا طلوع»به مناسبت میلاد حضرت مهدی(عج) روز چهارشنبه 15 بهمن ساعت 9صبح از رادیو فرهنگ روی موج اف ام ردیف 106 مگاهرتز پخش می‌شود. این ویژه‌برنامه كاری از گروه جامعه و جوان است و با محورهای «امید و انتظار در پیشبرد اهداف جامعه» و «سبك زندگی مهدوی» روانه آنتن می شود.

تهیه‌كنندگی و سردبیری برنامه بر عهده مریم مردانی است و سكینه ارجمندی به عنوان گوینده، نویسنده و محقق گفت‌وگوهای اصلی و روایت برنامه را انجام می‌دهد. فاطمه طاهری نیز مسئولیت هماهنگی را بر عهده دارد.

در بخش‌های مختلف این برنامه، اجرای شاد استادان عباس محبی، منوچهر آذری، ایزد كاویانی و احمدی، شعرخوانی دكتر همایون علیدوستی شاعر و محقق حوزه فرهنگ، و گفت‌وگو با حجت‌الاسلام هاشمی به عنوان كارشناس مذهبی پیش‌بینی شده است.

همچنین در ارتباط زنده با مسجد مقدس جمكران، اشرفی گزارشگر مركز قم گزارش ویژه این آیین معنوی را به مخاطبان تقدیم می‌كند.

دسترسی سریع