سلیمی، مدیر. انتشارات سرو در رادیو فرهنگ‌: نمایش 135 عنوان كتاب در حوزه مقاومت، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

علیرضا سلیمی، مدیر انتشارات سرو، در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی كتاب تهران در رادیو فرهنگ از ارائه 135 عنوان كتاب در حوزه مقاومت، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس توسط این انتشارات خبر داد و از استقبال پرشور مخاطبان از سراسر كشور ابراز خرسندی كرد.

1404/02/22
|
09:23

سلیمی در برنامه كتاب فرهنگ با اشاره به اینكه انتشارات سرو از سال 93 فعالیت خود را آغاز كرده، اظهار داشت كه از سال 97 فعالیت‌ها جدی‌تر شده و از سال 1400 به صورت حرفه‌ای وارد عرصه نشر شده‌اند.

وی با تاكید بر اهمیت یادگیری مستمر در حوزه نشر، افزود: سعی‌مان بر این است كه آموزش‌هایی كه می‌بینیم را به دیگران هم ارجاع دهیم و آن‌ها هم بتوانند همگام با ما پیشرفت كنند.

سلیمی با اشاره به استقبال گرم هموطنان از نمایشگاه و غرفه انتشارات سرو، گفت: از زمانی كه فضای مجازی هم آمده، می‌بینیم از اقصی نقاط كشور سفارش داریم و كتاب‌هایی كه بعضی وقت‌ها اصلاً فكر نمی‌كنیم مخاطب داشته باشد، یه دفعه‌ای كلی پیام گذاشتند یا خرید كردند كه ما این‌ها را برایشان ارسال كنیم.

مدیر انتشارات سرو، در پایان حضور نمایندگانی از مراكز استان‌ها و شهرستان‌های مختلف در نمایشگاه امسال را اتفاقی خوشایند توصیف كرد.

دسترسی سریع