شنوندگان رادیو فرهنگ در برنامه كتاب بان یكشنبه 11مهرماه با انواع ادبیات شفاهی و نقش آن در ترویج كتابخوانی آشنا می شوند.
در برنامه این هفته «كتاب بان» «علی اكبر زین العابدین» به عنوان كارشناس مجری با «پگاه رضوی »پژوهشگر ادبیات شفاهی درخصوص نقش لالایی ها در ترویج كتاب خوانی گفت و گو كند .
لالایی ها اولین پیونددهنده كودك با ادبیات به شمار می آیند. این اشعار ساده كه گاهی حتی كلام آن با كودك هیچ رابطه ای ندارد هم احساس امنیت را به او انتقال می دهد و هم زمینه ساز اولین ارتباط های انسانی است هم در آینده با استمرار آن در قالب قصه گویی می تواند وسیله ای برای خلق لحظات لذت بخش باشد و هم كودك را در بخشی از میراث ادبی سرزمینش سهیم كند و هم به كتاب خوانی علاقه مند كند ، داستان خوانی یكی دیگر از روش هایی است كه كودكان را قبل از ورود به مدرسه با خواندن تصاویر آشنا می كند و سبب ایجاد تجربه های مشترك بین آنها و بزرگسالان می شود كه در این برنامه اهمیت لالایی خوانی در ترویج فرهنگ كتابخوانی بررسی می شود.
همچنین با توجه به رسالت این برنامه در معرفی چهره های مروج كتابخوانی به عنوان الگو برای ترویج فرهنگ مطالعه در جامعه و آشنایی شنوندگان با شیوه های تبلیغ كتابخوانی این هفته «میترا نوری» به عنوان مروج كتاب خوانی از تبریز درباره تجربیات خود در این زمینه سخن می گوید.
برنامه «كتاب بان» به تهیه كنندگی «فریده گودرزی» و با اجرای كارشناسی «علی اكبر زین العابدین» هرهفته ساعت 12:30 به مدت 30 دقیقه به همت گروه كتاب رادیو فرهنگ روی موج اف ام ردیف106 مگاهرتز پخش می شود.