در برنامه كتاب بان شنبه 18 بهمن ماه شنوندگان رادیو فرهنگ با یكی از باشگاه های كتابخوانی كشور آشنا می شوند.
در این برنامه «علی اكبر زین العابدین»پیرامون برنامه های « از...تا» با مدیر موسسه، « فریبا اقدامی»گفت وگو می كند.
گفتنی است اَزتا باشگاهی برای كتابخوانی و گفتگوست برای گروههای سنی مختلف كه میخواهد با خوانش، فعالیتهای خلاقانه و بازی؛ همفكری، همدلی و مشاركت در حل مسائل اجتماعی را تمرین كند.
همچنین با توجه به رسالت این برنامه در معرفی چهره های مروج كتابخوانی به عنوان الگو برای ترویج فرهنگ مطالعه در جامعه و آشنایی شنوندگان با شیوه های تبلیغ كتابخوانی این هفته « سید علی حسینی »مروج مطالعه كتاب از «زبرخان»استان سیستان و بلوچستان درباره تجربیات خود در این زمینه سخن می گوید.
برنامه «كتاب بان» به تهیه كنندگی «فریده گودرزی» و با اجرای كارشناسی «علی اكبر زین العابدین» شنبه هرهفته ساعت 13:30 به مدت 30 دقیقه به همت گروه كتاب رادیو فرهنگ روی موج اف ام ردیف106 مگاهرتز پخش می شود.