اتاق فرهنگ شنبه هر هفته از ساعت 14:30 به مدت 30 دقیقه

رادیو فرهنگ

اتاق فرهنگ

علیرضا جعفر: «شبكه سازی» ضریب دسترسی ما را به منابع و افراد در كسب و كار بالا می برد

مدیر برنامه ریزی پارك علم و فن آوری دانشگاه صنعتی شریف، در گفتگو با برنامه «اتاق فرهنگ» با موضوع« اثربخشی شبكه سازی در اكوسیستم كارآفرینی» گفت: «شبكه سازی» ضریب دسترسی ما را به منابع، افراد و اتفاقات مطلوب در كسب و كار بالا بالا می برد.

1401/10/28
|
11:12

وی همچنین تشریح كرد: «شبكه سازی» مجموعه ای از ارتباطات انسانی است كه درمواقع نیاز و مواجهه با مسائل مرتبط با كسب و كار، دسترسی ما را به منابع ساده تر می سازد.
وی افزود: اهمیت شبكه سازی انقدر زیاد است كه حتی گاهی «كارآفرینی» را با توجه به آن تعریف میكنند؛ یعنی «كارآفرینی» درواقع شبكه ای از افراد و نهادها تعریف میشود مه ما از ظرفیت آنها استفاده میكنیم تا مسیر شكل گیری و رشد كسب و كارمان را ادامه دهیم.
وی همچنین با تاكید بر توجه به حوزه های غیرمرتبط با كسب و كار در شبكه سازی گفت: برای تشكیل شبكه هرچه بیشتر به سمت مجموعه های بیربط با حوزه و فضای كار خودمان برویم موفق تریم؛ چراكه ایده های ما در فضا و حوزه های غیرمرتبط بهتر مكمل یابی و هم افزایی میكنند؛ یعنی در فضاهای ناهمگون گردش اطلاعات بیشتر صورت میگیرد، مثلا قرارگرفتن دو نهاد با سابقه های مختلف یا دو مجموعه در رشته های مختلف مثل معماری با مكانیك.
وی با تاكید بر ضرورت فرهنگ سازی در زمینه شبكه سازی در كسب و كار، گفت: بهتر آن است كه آموزش شبكه سازی در دوران تحصیل و دانشگاه و قبل از ورود به فضای كسب و كار صورت گیرد، و نهادها و شركت‌های موفق و دیرپا در راستای شبكه سازی پذیرای ایده ها و افراد جدید باشند.

دسترسی سریع
اتاق فرهنگ