مجله رادیویی «جوانه ها»پنجشنبه 11 آذر ماه به مفهوم اتكا به نفس و ستاره خود بودن اختصاص دارد.
برنامه این هفته "جوانه ها" در بخش اصلی به مفهوم قوی بودن و اتكا به نفس داشتن می پردازد.
برای اینكه بدانیم چگونه ستاره زندگی خودمان باشیم، ابتدا باید بفهمیم آدمهای ستاره چه ویژگی یا ویژگیهای مشتركی دارند.
براستی كشف آغاز شناخت است باید خودتان را كشف كنید باید خودتان را آزمون كنید و خودتان را بشناسید تا به خشنودی برسید زیرا شما دارای یكسری ویژگی ها خاص خودتان هستید و وقتی توانمندی های خودتان را بشناسید گامی مهم در ستاره شدن خود برداشته اید.
با شناخت نوع علاقهتان و تمركز بر روی ان میتوانید مهارتهای مرتبط با آن را بیاموزید و خودتان را قدرتمندتر كنید.
در بخش "ما میتوانیم" به موضوع رقابت و حسادت پرداخته می شود و در بخش "معرفی كتاب"، « این پسر چقدر كتاب میخورد» اثر اولیور جفرز و ترجمه نسررن وكیلی معرفی می شود.
«این پسر چقدر كتاب میخورد» داستان كوتاهی است كه براساس بازی زبانی شكل گرفته است و دربارهی شیوهی درست مطالعه صحبت میكند. این داستان كودكان را تشویق میكند كه كتابها را بدون عجله بخوانند تا هم لذت ببرند و هم بیاموزند.
الیور جفرز در تصویرگری از مواد مختلف استفاده میكند و تصویرهایش در ظرافت و لطافت در قصهپردازی شهرت دارد. او به خاطر خلق كتابهایش تاكنون چندین جایزه دریافت كرده است. كتاب این پسر چه قدر كتاب میخورد هم بهترین كتاب كودك 2007 ایرلند شده است.
همچنین در بخش "معرفی مشاهیر"، به معرفی عبید زاكانی پرداخته می شود.
خواجه نظامالدین عبیدالله زاكانی معروف به عبید زاكانی شاعر، نویسنده و لطیفهپرداز ایرانی قرن هشتم هجری است كه طبق قراین موجود در اواخر قرن هفتم یا اوایل قرن هشتم ه.ق. در یكی از توابع قزوین چشم به جهان گشود.
صرفنظر از اینكه عبید شاعر بودهاست، همگان نام او را با طنز و هزل عجین و اغلب عامه او را به لطایفش میشناسند. برخی عبید زاكانی را پدر طنز فارسی لقب داده اند.
در بخشی دیگر با بازی بومی محلی، بازی ریسمان بازی معرفی می شود.
"گردشگری" عنوان دیگری از بخش های این برنامه است كه از طریق امواج رادیویی شنوندگان را به باغ موزه ی قصر میبرد.
برنامه "جوانه ها" برنامه ای با همراهی نوجوانان در تولید بخش های مختلف است كه تهیه كنندگی و مشاور محتوایی آن را مریم قاسمی برعهده دارد این بزنامه ساعت 18:30 پنجشنبه ها به مدت 30 دقیقه روی موج اف ام ردیف 106 مگاهرتز از رادیو فرهنگ پخش می شود.