برنامه «نگارخانه» امروز سه شنبه 19مرداد 1400 میزبان مدیركل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان است تا وضعیت و برنامه های موزه هنرهای معاصر این استان بررسی شود.
برنامه نگارخانه به موضوع بررسی هنرهای تجسمی در كشور و دغدغههای هنرمندان این حوزه و اطلاع رسانی از فعالیت های هنری اختصاص دارد.
امروز در این برنامه پیرامون موزه هنرهای معاصر خوزستان با دكتر محمد جزمند مدیركل فرهنگ و ارشاد استان خوزستان گفت و گو می شود.
موزه هنرهای معاصر اهواز در 2 طبقه و پنج گالری در سال 1388 گشایش یافت، این موزه شهریور 94 در قراردادی هفت ساله به بخش خصوصی واگذار شد كه واگذاری آن واكنش و اعتراض بسیاری از هنرمندان را در پی داشت.
در بخشی دیگر از برنامه مروری بر آثار اندی وارهول، هنرمند آمریكایی از گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران می شود
اندی وارهول (1987_ 1928)، هنرمند آمریكایی است كه به دلیل چاپ و نقاشی از اشیاء و اشخاص مشهور به شهرت جهانی رسید. او در اغلب آثار هنری خود ردپایی از چیزها و اشخاصی را كه دوست داشت به جا میگذاشت. قوطیهای سوپ، كوكاكولا، اسكناسهای دلار یا ستارگان سینما از بخشهای اصلی آثار او به حساب میآیند. آثاری كه به باور بسیاری از كارشناسان هنری اغلب در نقد زندگی روزمره و پدیده شهرت خلق میشدند.
این تصویرساز كه یكی از اثرگذارترین و البته محبوبترین هنرمندان عصر خود بود، 6 آگوست 1928 در پنسیلوانیا به دنیا آمد و در خانوادهای فقیر بزرگ شد. مسیر پیشرفت وارهول در زندگی حرفهای خیلی زود سپری شد و او را در طول حیاتش به چهرهای كاریزماتیك و مهم در جهان هنر تبدیل كرد. البته وارهول علاوه بر فعالیت حرفهای در عرصههای نقاشی، گرافیك و تبلیغات، به عنوان فیلمساز نیز شناخته میشد.
وارهول را به عنوان یكی از اصلیترین بنیانگذاران سبك پاپ آرت (هنر مردمی) در جهان میشناسند. سبك منحصر به فرد و عجیب او علاوه بر اینكه باعث شد دغدغههای مردمی به سالنهای هنری برده شود، در جهان هنر نیز با طرفداران زیادی مواجه شد. یكی از مهمترین مجموعه آثار این هنرمند خلاق، تكرارهای تقریبا غیرمشابه او بود.
برنامه «نگارخانه» به همت گروه ادب و هنر رادیو فرهنگ، به تهیه كنندگی رضا غیور و كارشناسی و اجرای امیر راد ساعت 20:00 روی آنتن می رود.